• SötétBarom
    #867
    Na végignyomtam én is, elmondom mi a baj a játékkal:

    Ha úgy próbáljuk végigtolni, hogy nagyon korrekt jósrácok maradjunk, akkor elképesztően unalmas. Ehhez a stílushoz lehet használni három darab skillt, meg 0 darab fegyvert. Blink, bend time, meg a posession, és ennyi. Fojtogatunk végig, meg ide-oda blinkelünk. MEH. Boring. Ellenben ha félig meddig rambo jellegű a megközelítésünk, már sokkal viccesebb, viszont nem dícsér a gém. Cserébe páratlanul kombinálhatjuk a killeket. Megállított időben springrazörözni az őröket, kilőtt golyók elés sétálni megszállt emberekkel, meg egy pillanat alatt torokba szúrni 4 faszit priceless.

    Sokat segítene az egészen, ha a stealth megközelítéshez is lenne néhány gadget.. Hirtelen nem sok minden jut eszembe, de például fojtogatás helyett akár le is lehetne csapni arcokat valami bumszlival, ami nem tartana hosszú másodpercekig, és nem nézne ki mindig ugyan úgy, lehetne sokk bomba, füstgránát, gáz (deus exben ezek mind voltak 10 éve)...

    Annak is örültem volna, ha a nem egyértelműen hozzánk köthető killeket nem számolná a játék (hackelt watchtower, vagy pylon pld.)

    Ezektől eltekintve tetszett, erős 7/10, de lehet, hogy inkább 8.