1015
-
Inquisitor #975 Van olyan archi amit akkor kapsz meg ha senkit nem ölsz meg és NEM fejleszted a képességeidet sem! Azért úgy nem biztos, hogy unalmas. ;) -
#974 Valóban eléggé hirtelen odavágott a credits, de azért az első két - mondhatni alapjáték minőségű és kiterjedésű - pálya kárpótol. :) -
#973 Nos, ma úgy értesültem, hogy magyar ez a DLC. Mindenképp ránézek, hogy tényleg az-e, ha a főjátéktól külön is indítható. -
#972 Hát eléggé összecsapott a DLC vége, kicsit ilyen derült égből érzés. -
kirpill75 #971 -
#970 Remélem igazad lesz. -
#969 Vagy a fordítás elkészültére vár. Bár azt hiszem az első DLC sem magyarul jött, ugye? -
#968 Szívesen beruháznék rá, de a Steam-en nem elérhető. Biztos büdös nekik a magyarok pénze vagy nem tudom, lehet megint eljátszák ezt a régiózáras bulit mint anno a Skyrim-el. -
pcgammer #967 Jó ez az új dlc :D
-
#966 Aki megvette szólhatna egy pár szót a The Knife of Dunwall dlc-röl, hogy megéri e beruházni rá. -
#965 Samuelhez kellene leereszkednem, de előtte megmentettem egy nőt /férfit és adott egy kódót vmilyen széfnek,de sehol se találom?! :(
-
#964 Nem igazan talaltam ilyen,bar magxyar menus ugye... :-( -
ratgab #963 Játékon belül a játék saját beállítások menüjében. -
#962 Ezt a sweetfx-en belul vagy a jatekon belul gondolod? -
ratgab #961 Nincs valami grain nevezetű opció a grafikai beállítások között? Mert én pl Mass Effect 1-nél találkoztam ilyennel. Talán film grain volt a beállítás neve és ezt kilőve eltűntek a szemcsék. -
#960 Gyarilag ilyen szemcsés a jatek grafikaja? Hiaba eresztettem ra a sweetfx-et,akkor is ilyen maradt. Olyan, mintha regebbi filmet neznek kicsit?! -
NiGhTM4R3 #959 Kösz, így is jó. Hát nem erőltették meg magukat a végére..
Spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tulajdonképpen akkor a döntéseinknek semmilyen következménye nem lesz csak azt a 2 lehetőséget szolgálják, hogy jó (végig lopakodva) vagy rossz (gyilkolva) stílusban játszod végig a játékot.
Tehát azt hittem, hogy ha újrajátszom és nem X-et ölöm meg hanem Y-ont akkor majd más befejezést kapok de így akkor nem..
A végére valami epikus jelenetet vártam, ahol összegzik a döntéseim súlyát (pl. hogy Daudot elengedtem és elszökött egy másik városba ahol ezt meg azt a gonoszságot csinálta és milyen rosszul döntöttem, hogy elengedtem)
Legalább valami kerettörténetet a lezáráshoz, nem csupán ilyen sablonos dumát, hogy hát élvezte a Kívülálló a látottakat meg romlottak az emberek és hogy Emily nem felejt el soha (ha épp felhúztad a végén a korlátról) hát ez aztán érdekfeszítő lezárás mondhatom. A 'jó' lezárást is elég egyszerűnek tartom.
A másik dolog meg hogy a fenébe lehet ma úgy kiadni játékot, hogy nem beszél a főhős? Dragon Age-nél láttam ilyet 4 évvel ezelőtt, azt is lehúzták emiatt - teljesen jogosan.
Na mindegy ettől még jó játék csak lesokkoltam a befejezés(ek)től -
#958 Spoileres videó, mind 3 lezárással. biztos vagy ebben? -
NiGhTM4R3 #957 Helló!
Leírnád (vagy valaki más) hogy mi a 3 befejezés?
Iszonyat jó játék volt élveztem majd minden percét de a végén ez a kb. 10 másodperces bejátszás konkrétan nevetséges és felháborító volt, ezért kíváncsi vagyok a többire..
Azt vártam, hogy lesz valami súlya a döntéseimnek, a játékstílusomnak aztán a képembe nyomnak ilyen semmitmondó pocsék összegzést. -
#956 sweetfx.txt fajllal pontosan mit kell kezdeni? -
kutyu007 #955 Sziasztok!
Hol tudom a nyelvet átváltani a játékon belül? Gondolom az opciókon belül, de sehol sem találom. -
#954 Ha az update és a DLC fölmegy ugrik a magyar nyelv!
Van erre megoldás? -
#953 Nálatok is szarakodik a mentés? Nálam ha meghalok akkor alapból nem a legutóbbit dobja be hanem amit ő gondol. A dátum,idő..stb meg csak akkor látszik ha új mentést csinálok játék közben. Viszont ez is eltűnik egy idő után..??? WTF? -
#952 na ja, én is csak akkor öltem ha muszáj volt, de nem volt unalmas
de ez érdekes amúgy, van olyan játék amiben rühellem a lopakodást, de itt bejött -
#951 remélem jó lesz, akkor jöhet :) -
#950 " Áprilisban érkezik a Dishonored második letölthető csomagja, a The Knife of Dunwall DLC. Az single élményekre kihegyezett kiegészítőben Daudot, a legendás orgyilkost alakítjuk, aki megölte a császárnét.
Miután meggyilkoltad a császárnét, örökre megváltoztattad Dunwall sorsát, Mindenki a nyomodban lohol, hogy elégtételt vegyenek rajtad az uralkodó haláláért. Szövetségben vagy a Whalersszel, a hűséges bérgyilkosok csoportjával, akik soha nem látott helyekre kalauzolnak el és rettenetes új ellenfelekkel csapsz majd össze.
Egy orgyilkos teljesen új fegyverekkel harcol, melyek jól jönnek a dinamikus harcok és a lopakodás során. Az Outsiderek jelével természetfeletti képességekre teszel szert, assassin szövetségeseket állíthatsz magad mellé, vagy elkábíthatjuk az ellenfelet, netán bálnaolajjal hajtott Stun Mine-nal sokkolhatod a célpontot. A Wristbow-val elaltathatod az ellenfelet, vagy robbanó vesszőket eregethetsz.
Új helyszíneket járhatunk be hősünkkel: megfordulunk a Legal Districten, a bálnafeldolgozásért felelős vágóhídon, de újra ellátogathatunk a Flooded Districtbe is, de Corvoval is találkozni fogunk.
A The Knife of Dunwall DLC világszerte április 16-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Ára 9,99 dollár, vagy 800 MS Pont lesz. "-GK -
#949 Nekem van no killes végigjátszásom semmi unalom nem volt benne, szvsz. -
#948 Ráadásul úgy az ending is "fitting" az atmoszférához és a világhoz.. -
#947 változik, a játék szerint sötétebb lesz, játékosok szerint meg jobb. mint előttem írták, 3 befejezés van, 1 low chaos, 2 high.
ne játssz alig ölösen, unalmas fos. nagyon. a készítők "elfelejtettek" olyan mechanikákat hozzádvágni, amivel változatosan ütheted ki az ellenfeleidet megölés nélkül, így mindenkit egyesével csak lefojtani tudsz, és... kibaszott dögunalom. ellenben mindenki halálra gyilkolni vicces, változatos, szórakoztató. tényleg. (errefelé #867 #641 fejtegettük már) -
#946 Három ending van attól függöen mennyit gyilkolászol. -
#945 Sziasztok! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. A sztori vagy a végkifejlet változik, ha sokat ölök? Zavaróan sok patkány lesz? -
#944 Erősnek érzem. -
#943 A Dishonored az év játéka a BAFTA-gálán -
#942 Steam. -
#941 -
kleind50 #940 Sziasztok!
Nekem eredetiben van meg ez a játék és letöltöttem hozzá a DLC-jét, viszont nem tudom, hogy hová telepítette fel magát a játék.
Ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném! -
#939 Sajnos így sem lett jó. Úgyhogy marad az újratöltés, vagy angolul kell játszanom. Azért köszönöm. -
#938 fel -
#937 Feltudnád esetleg datára tölteni, mert a vírusirtóm jelez és nem engedi letölteni. -
#936 tessék