Az evolúción már nincs mit bizonyítani, a bizonyítása eleve nem az én dolgom, hanem a biológusoké, genetikusoké, kutatóké. Én maximum megpróbálhatok rávilágítani a tévedéseidre, elmagyarázni amit nem értetek, erre tettünk kísérletet jópáran az általad belinkelt topikban. Semmit nem hoztál fel ami cáfolná az evolúciót, hogy a genetikai mutációk eredményezhetnek olyan változásokat, amik az ADOTT KÖRNYEZETBEN (ez az egyik, ami teljesne meghaladja a szellemi képességeidet) nem hátrányos a változat fennmaradása számára, hosszú távon eredményezhetnek olyan változást, ami komplexebb elődjéhez képest, hatékonyabb, akár a szerv teljes átalakulását eredményezheti. (más/újabb fehérjekódoló gének, amik más szerepet alakítanak, új funkciók, stb..).
Belinkeltél egy cikket, amiben állítólag felfedeztek egy újabb mechanizmust, ami röviden annyiról szól, hogy az inaktív szekvenciák később egy nagyobb változást okozhatnak, ez neked szintén egy egyértelmű bizonyíték, hogy egyik tudós sem hiszi el, hogy kialakulhatnak lépésenként ilyen változások.
Én inkább csöndbe maradnék a te helyedbe, aki olvasta a topikot az látja a te "bizonyítékaidat", ami úgy meggyőzött minket, hogy...