• droidka
    #475
    Pontosan arról beszélek, hogy olyanokat is találtak, amik meg arra utalnak, hogy a mesével gondok vannak. És pont.

    Egyrészt azért nem fogok most itt semmit sem bizonygatni különösebben, se neked se másnak, mert megmondtam, hogy mindenki azt hisz felőlem amit akar az elvontabb dolgokban.

    Nem érek rá. És lentebb amiket más témákban mondtam, amiket még utána is külön kiemeltem, nem kaptam rá értelmes feleletet. Akkor ebben a témában is ugyan minek kínlódjak forrásmegjelöléssel? Ez a te érdeked lenne, hogy magadtól utánajárj annak amit mondok. A lényeget elmondtam és ezzel már többet segítettem, mint amit itt kiérdemel a többség.

    Az amit most ebben te csinálsz, az pontosan ugyanaz a struccpolitika, mint ami akár az ufós témában, vagy mint ami itt lentebb is az evolúciónak ellentmondó bizonyítékokkal kapcsolatban volt. Hiába mondok én ezer meg egy példát, még akkor is úgy csinálnak mintha MINDIG, MINDEN őket igazolná! Úgyhogy ha nem akarsz, ne járjál utána, akkor ne vegyél róla tudomást, engem nem érdekel!!! Csinálj úgy, ringasd csak nyugodtan magadat abba hitbe, hogy minden úgy van, ahogy azt neked tanították.

    Nem tudsz közvetlenül visszamenni az időben és nem tudod minden kétséget kizáróan leellenőrizni azt, hogy akkor minden úgy történt, ahogy azt te gondolod.
    Erről ennyit.