• droidka
    #474
    kukacos mondta:

    ,,Egyrészt marhára nem így van."

    (-Nem így van vagy szerinted nem így van?)

    ,,Pl. tökéletesen ortogonális információforrás a DNS mutációs távolságai, amelyek megerősítették a kormeghatározás alapján készített leszármazási fákat. Kormeghatározástól teljesen független bizonyítéka az evolúciónak."

    -Igen már vártam ezt, hogy mikor fog valaki előhozakodni ezzel, hogy majd a DNS alapján majd az alapján aztán maj' jól megindokolják tudomáányossaaaaaaann, tévedhetetlenűűűűűll, hogy szerintük mikor jött létre egy faj!!! Aha. Hűha, most aztán bajban vagyok!!!!

    Kukacos ne haragudj(vagy haragudjál nyugodtan, ha úgy tartja kedved, nekem az is mindegy) szóval én nem akarlak megbántani különösebben, mert végső soron én egy jó szándékú embernek tartalak, de ha már egyszer kimondtad amit gondolsz, akkor vállald azt is, hogy nem biztos, hogy mindenkinek fog tetszeni a véleményed.

    Tehát ha valaki azzal próbálja meg hitegetni az embereket, hogy majd a DNS alapján meg tudják minden kétséget kizáróan mondani azt, hogy MIKOR jött létre az első ember, hogy a DNS-ből pontos időpontot fognak kiolvasni... Hát erre én csak azt tudom mondani, hogy ez már tényleg mindennek a legalja!!!! A néphülyítésnek netovábbja.

    Én ezt pontosan ugyannyira hiszem el, mint azt, hogy evolúcióval, darwinizmussal meg tudják magyarázni azt, hogy miért van néha a legegyszerűbb élőlényeknek sokkal több kromoszómája mint az sorban utánuk következőknek.

    A krumplinak, A KRUMPLINAK!!!!, A K.R.UM.P.L.I.N.AAAAAK B+ több kormoszómája van, mint az embernek B+ !!!! De egyesek még ekkor sem vesznek vissza a tempóból még mindig folytatják, hogy

    DARWINMEGEINSTENIMEGMARXMEGKLENINELVTÁRSMEGMONTAAAAAÉSEZTISATOMULMEGMAGYARÁZTAAAAA!!!

    Szóval aki ezek után is kételkedik abban, hogy van élet a halál után... Egyesek hányszor behaltak már és mindig, a legnagyobb vereségből is mindig feltámadnak a fórumon, mintha mi sem történt volna és ott folytatják a mesét ahol abbahagyták!! :DDD
    Bocs.

    Na mindegy, legalább van min röhögni, legalább nem unatkozunk.