• SgtPepper
    Hát persze, hogy nem nézett utána, ugyanis NEM LEHET utánanézni. Ez azért van, mert ahogy te is állítottad, a kormeghatározás teljesen kiszámíthatatlan. Alaptalan, gyenge lábakon álló fizikára épül és olyan matematikai apparátusokat alkalmaz, melynek célja csupán az egyszerű emberek megtévesztése.

Kezdjük azzal, hogy maga a kormeghatározás egy teljesen felesleges fogalom. Mindenki tudja, hogy az amerikai titkosszolgálat már évek óta megtévesztő szándékkal ás el idősnek tűnő kőzeteket minél mélyebbre, hogy majd ezeket a kutatók kiásva a maguk kormeghatározásnak nevezett abszurditásukkal TÉVESEN "meghatározzák", hogy milyen idősek lehetnek ezek a kőzetek. Ez a módszer esetenként olyan HAMIS eredményeket hoz ki, mint például hogy a Föld 4.5 milliárd éves, miközben teljesen NYILVÁNVALÓ, hogy a Föld precessziós mozgásának periódusideje 25920 év, és hogy a Föld történetében az első ciklus még most is tart!

Hadd meséljek el egy történetet. Nekem volt egy tanárom, aki nagyon szerette gyűjtögetni anno a különböző ásványokat és kőzeteket. Annyira elszánt volt, hogy a határon át a kabátja alatt csempészett be gránit lemezeket (a kommunizmus alatt!!!). De nem ez a történet lényege. Anno, amikor a Sugár központot építették az Örs vezét terén, ugye előtte fölásták a helyet az alapnak. A tanárom egy éjszaka folyamán odalopakodott, mert hallotta, hogy Pestnek azon a részén ritka ásványokat lehet találni. Mikor odaért egy megdöbbbentő látvány fogadta őt. Az építkezésen a munkások egy ŐSMASSZÍVUMOT ástak ki, csupán néhány méter mélyen. Az Örs vezét téri Sugár központ alatt egy ősmasszívum fekszik!!! A tanáromat egy amerikai-magyar titkos szervezet kapta el még aznap éjjel, és megfenyegették, hogy ha beszél is erről valakinek, akkor hazaárulás vádjával elviszik a családjával együtt valamilyen fogolytáborba. És nem tehetett ellene semmit. A CIA, a VAT, a ZsDA, a MÜPA, mind ellene voltak.

Szennyeshalmon és Féregnádason ugyanennek az ősmasszívumnak a folytatása megtalálható. És ezalatt az ősmasszívum alatt találtak egy raklap I. világháborús megkövesedett székely-káposztát, ami a kormeghatározás elmélete alapján lehetetlen lenne!!! És akkor most kérlek szépen nyiss ki egy atlaszt, és keresd meg nekem a két említett települést. Ugye, hogy nem találod? Mert letörölték őket a térképről a történelemhamisítók.

De ha lenne értelme is a kormeghatározásnak, akkor se működne. Múltkor bementem a Műegyetem Fizika tanszékére, dr. Orosz Lászó egyetemi docens irodájába, rácsaptam az asztalra és a következőket mondtam a professzor szemébe: "Há maga Balfasz Jóska, ha akkora nagy lángésznek tartja magát és nem csak egy kibaszott nagy impotens dagadéknak, akkor mondja meg nekem a maga csudás kormeghatározásával, hogy HÁNY ÉVES A KAPITÁNY!". A dagadék meg csak tátotta a száját, meg se bírt szólalni. Látjátok? Ennyit ér a ti kormeghatározásotok. Egy ilyen egyszerű kérdésre se tud választ adni. Akkor meg hogy tudna bonyolultabb kérdésekre is válaszolni!