Bennünk is megvannak a mágneses érzékelés alapjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a kormeghatározással kapcsolatban.)
Aztán be is bizonyítottad :)
"Gondolom ebben a témában is tájékozatlanok vagytok, csak a vakhitetek fog a guillotine alá vezérelni benneteket."
Megint egy olyan mondat, ami önjellemzésnek is elmenne :DDD
@
Tud errõl valamit a tudományos világ?
Hogy sikerült olyan közel kerülnöd szupravezetõ mágneshez? Nem volt leárnyékolva?
Hány Tesla lehetett a szemed környékén?
Üdv, evósok. Úgy látom egyre gyengébben adjátok elõ. <#nevetes1>#nevetes1>
A kormeghatározás az jó téma. <#eljen>#eljen>
Erõssen megbízhatatlan.
Na, ki az aki az ellenkezõjét meri állítani?
Gondolom ebben a témában is tájékozatlanok vagytok, csak a vakhitetek fog a guillotine alá vezérelni benneteket.<#nyes>#nyes>
EGYSZERÛEN FANTASZTIKUS SZAKÉRTÕK BRILLIÁNS LOGIKÁVAL MEGMAGYARÁZTAK NEKÜNK, EGYSZERÛ SENKIHÁZIAKNAK MINDENT!!!! KOMOLYAN MONDOM, HOGY FEL KELLENE TITEKET NOBEL-DÍJARA TERJESZTENI, ANNYIRA HIHETETLENÜL OKOSAK VAGYTOK!!! EZT KOMOLYAN MONDOM!!! NOBEL-DÍJAT NEKTEK!!!
TUDOMÁNYOTOK ELÕTT MEGHAJLOK, NINCS MÁS HÁTRA, MINT HOGY ELISMERJEM MEGFELLEBBEZHETETLEN SZAKÉRTELMETEK ELÕTT, HOGY AZ EVOLÚCIÓELMÉLETTEL TÖKÉLETESEN, VÉGKÉPP MINDENT MEG LEHET MAGYARÁZNI, MI FÖLDÖN S ÉGEN VAN!!!
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
A naaaaagyontudományooooos szakszavakkal aztán tudsz dobálódzni, hogy magadat tévedhetetlen, mindentudó szakértõnek tüntesd fel a többség szemében. De egyszerû, konkrét kérdéseket tettem fel, nem tudsz vagy nem akarsz felelni ezekre értelmesen (teljesen mindegy). Írtad, hogy nincs energiád felelni az ilyenekre, de arra már érdekes módon volt, hogy megpróbálj terelni több hsz.-en keresztül is...
wraithLord mondta:
,,Szerintem nyugodtan leakadhatunk az evolúcióról (nem is értem, miért ez a legkedveltebb téma a trollok körében - irónia...), és áttérhetünk pl. a hurok kvantumgravitáció kitrollkodására..."
-Lehet, hogy azért, mert ti sem álltok le a reggeltõl-estig tartó agymosással? Hmm?
Egyébként engem ezzel nem vádolhatsz, hogy reggeltõl-estig ezt a témát feszegetném, én nem szoktam állandóan ezzel elõhozakodni, csak most már eluntam az agymosásotokat.
Egyébként természetesen nem kötelezõ felelned, nem kötelezõ elolvasnod sem, amiket írok, megkíméled magadat a fejfájástól. Át lehet ugrani amiket írok.
De röviden leírom neked is külön még egyszer:
Amennyiben a kormeghatározási módszerek a (sulykolás ellenére) nem 100%-ig megbízhatóak, akkor az evolucionisták által kitalált családfa, törzsfa, az élõlények képzeltbeli leszármaztatási vonala sajnos bizony recsegve -ropogva összedõl...
Tehát mégegyszer: szerinted létezik e 100%-ig megbízható, tévedhetetlen kormeghatározási módszer?
(Többiektõl elnézést hogy sokszor kell ismételnem magamat, biztos unalmas vagyok, de mivel nem hajlandó kiteregetni a kártyáit, csak terel, ezért vagyok kénytelen ismételni.)
Az 'elmélet' része "csak" annyi, hogy a Föld recens élõlényei ezzel a mechanizmussal alakultak ki a legegyszerûbb õsi egysejtû organizmusokból. Így alakult ki az az óriási biodiverzitás (azaz az élõvilág változatossága), amit ma láthatunk.
Ez utóbbin lehet lovagolni, mert bizonyítani nem lehet. (megj.: Csak vigyázz, mert Ó-lábad lesz.)
VIszont azon, hogy az élõlények változnak, azon felesleges lovagolni, az ma már TÉNY. De gyanítom, hogy te idáig még nem jutottál el, hanem egy majd' 200 éves poros elméleten csüngsz, amit ráadásul még nem is értesz.
Jah, de. Tudod ki Charles Darwin, és mit csinált? Nem.
És elõször ugye az van, hogy ami nem illik bele az elméletükbe, azt megpróbálják elhallgatni. Ha ez nem sikerül, akkor megpróbálják lejáratni. Ha ez sem sikerül akkor megpróbálják a nekik ellentmondó tényeket úgy beállítani, tálalni, mintha az az õ ideológiájukat támasztaná alá... Ha ezt sem sikerül nekik, akkor elkezdenek mocskolódni, megjegyzéseket tennia másik értelmi képességeire.
Persze van aki -látjuk a legnagyobb tudósok- megspórolják maguknak az érvelést és rögtön az utolsó ponttal kezdik.
,,Attól, mert új izotópot találnak, attól még lehet új bomlási sor. Ettõl a meglevõ bomlási sorok nem változnak, ismeretek..."
-A LEHET(!!!) en van a lényeg!! Lehet, hogy igen, de az is lehet, hogy nem úgy történtek a dolgok a múltban, mint ahogy azt sulykolják...
Ez csak egy közvetett módszer, tehát még a rétegtani kormeghatározásnál is megbízhatatlanabb (legalábbis az én szememben).
Tehát én nem azt mondom, hogy teljesen ki kellene dobni ezeket a módszereket, mert jó hogy vannak, mert így akkor több szemszögbõl is meg lehet vizsgálni egy kérdést!
De ezek csak közvetett módszerek. OTT VOLTÁL AKKOR(!) KÖZVETLENÜL, megvizsgáltad az eredetit AKKOR, amikor az keletkezett, láttad, hogy pontosan mi mennyi idõ alatt bomlott le? Vagy csak UTÓLAGOS okosodással próbálsz meg következtetéseket levonni?
Olyan dolgokra hivatkoznak, amiket nem is lehet látni, amik már megszûntek! MEGFOGHATATLAN, LÁTHATATLAN dolgokra hivatkoznak 100%-os biztonsággal(!!!), hogy minek kellett volna úgy történnie, ahogy!!! Na szerintem EZ és az ehhez hasonlók az igazi áltudományok!!! Vagy legalábbis igencsak közelítenek a felé, jó persze nem azt mondom, nem kell teljesen elvetni, de ez olyan, hogy most akkor vagy igaza van vagy nem! Az a baj ezekkel, hogy nem tudunk visszamenni az idõben és ott, akkor leellenõrizni, hogy tényleg úgy volt-e, mint ahogy azt õk megmagyarázzák! Hiszen pont õk maguk találták ki azt, hogy mindig, mindent a lehetõ legalaposabban kell leellenõrizni!!! De amikor MEGFOGHATATLAN, LÁTHATATLAN ellenõrizhetetlen dolgokról nyilatkoztatják ki a tévedhetetlent, akkor pontosan a SAJÁT maguk által lefektetett követelményrendszert köpik szembe!
És ezekkel kapcsolatban innentõl kezdve mindenki azt mond, amit akar!!! Ennél (számomra) tényleg egy fokkal hihetõbb még a rétegtani kormeghatározás is, mert azt legalább közvetlenül látod, hogy milyen rétegben fekszik.
De te 100%-ig tévedhetetlennek tartod ezeket a módszereket? (Vagy bármelyiket?) Persze ha igen, akkor csak ismételni tudom magam: hogy természetesen jogod van hozzá, hogy kétkedés nélkül elhidd!
Azért örülök, hogy az sg már házibohóccal is bír. Sokkal :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://criticalbiomass.freeblog.hu/archives/2008/03/02/A_Harun_Yahya_lufi/
Például ezért:
"
"A szárazföldi élet nem alakulhatott ki a vízi életbõl, mert ahhoz a kopoltyúknak tüdõvé kellett volna alakulniuk, ez pedig lehetetlen." Kapitális marhaság no.2. A kopoltyúk, pontosabban az azokat alkotó kopoltyúívek valóban átalakultak a szárazföldi gerincesek kialakulása során, de nem tüdõvé, hanem más szervekké (pl. belsõ fül és gége).
"
Figyelsz Chavez? Te meg lehülyéztél amikor ezzel cáfoltam a csökkenthetetlen összetettséget. Emlékszel? Mikor te azt írtad hogy a magzaton az az izé nem is kopoltyú hanem fül.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ennyit állítottam, semmi többet. Köszönöm! Tovább jó fórumozást!
kocsisa fogalmazta meg eredetileg az elméletet.
"
"A darwinizmus melletti tudományos elkötelezettség egyik legfõbb logikus alapja, hogy használható, tehát mûködik, mint munkahipotézis, eredményeket lehet vele felmutatni."
Úgy egészen pontosan mi mást várhatunk el egy tudományos elmélettõl, azon kívül, hogy mûködjön? Nekem most semmi sem jut az eszembe, de majd nyilván a hozzászólók megvilágosítanak, hogy mit kellene még tudnia egy elméletnek azon kívül, hogy a vizsgált jelenséget pontosan leírja. Mondjuk ha belegondolunk ez alapján a gravitáció elmélete is legföljebb csak munkahipotézis, mert azon kívül, hogy mûködik, mást nem tud.
"
Ezzel mi a gond? Vagy a következõvel?
Azt hiszem egyesek számára még mindig nem világos a harci helyzet. Van egy elmélet néhány 10000/100000 bizonyítékkal, és vetélytárs nélkül. Erre jön egy cikk ami a bizonyítékok közül n darabot (n<<100) megpróbál megdönteni. Erre válaszol a critical biomass blog, mire az alternatívok: "Háhá! A válasz nem is hibátlan tehát az evolúció megdõlt." De nem. Megpróbálom leírni egy II. világháborús hasonlattal. Az evolúció csapatai ezerrel nyomulnak Sztálingrád felé. Az hogy az oroszok közben a finnekkel is hülyére veretik magukat nem dönti össze a III. Birodalmat. Ahhoz hogy errõl egyáltalán komolyan lehessen beszélgetni elõször kéne egy alternatív elmélet ami kiállja az ostromot, majd Kurszknál a légi fölényt kihasználva csapást kéne mérni az ellenség páncélos erõire.
Tudom ez így történelmi szempontból nem egészen korrekt, de azt hiszem illusztrációnak megteszi.
Ezt a hataloméhes tömegmanipulátor szót te használod, én nem ezt írtam.
"Te hogyan kezdenéd a hatalomra törést? Én pont úgy, ahogy Jézus is kezdte"
"Jézust egy zseniális szónoknak tartom, aki meg tudta gyõzni az embereket arról, hogy higyjenek benne"
"Nem tudjuk, hogy nem volt valóban ilyen célja, hogy õ is intézményesítse a vallást" ->
"azt sem tudjuk, hogy Jézus nem a hatalomért harcolt-e"
De egyébként igazad van, valóban, miután sorozatosan "rád szóltam", hogy túlságosan megszaladt a fantáziád, végül maradt annyi, hogy "Jézus tanítóként, vezetõként lépett fel, az emberek követték õt, és ha lett volna lehetõsége, tovább is ment volna ennél". Közben hatalomszerzésrõl és a tömeg khm. orránál fogva vezetésérõl beszélsz. Ami más szavakkal hataloméhség és tömegmanipuláció.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kinek a híve vagy? Te semmilyen tudományos írást nem nyelsz be, azért maradsz ilyen buta.
Hipotézis hát igen...
"Jézusról nem akarod már bizonyítani, hogy hataloméhes tömegmanipulátor volt?"
Ezt a hataloméhes tömegmanipulátor szót te használod, én nem ezt írtam. Én csak azt állítottam, hogy Jézus tanítóként, vezetõként lépett fel, az emberek követték õt, és ha lett volna lehetõsége, tovább is ment volna ennél. És tömegmanipulátort általában negatív értelemben használjuk, én tanítást és nevelést írtam.
Nekem van ám ellenbizonyítékom, be-be-beeee!
Úgy mint például a kormeghatározás? Mi az a radiometria, miért nincs köze a szénhez és miért pontos? Vagy hogy az evolúció alátámasztásához nem is kell abszolút kormeghatározás, elég a relatív? Vagy hogy mi a különbség a darwinizmus és az evolúció között? Vagy mi az a falszifikálhatóság? Ezekrõl a dolgokról elég kemény vélemények hangzottak el, pedig egy képes gyermekenciklopédia felcsapása mindenkinek sokkal egyszerûbb lett volna.
Arról beszélni, hogy lehetséges cáfolni az evolúciót matematikai alapon, holott EGYÁLTALÁN NEM BIZTOS, hogy lehetséges, az micsoda, ha nem manipuláció, barátom?
Folyamatos és állandó a személyeskedõ mellébeszélés! Már elérte a közlendõtök 100%-át! Tényeket akarok látni, ami bizonyítja, hogy igazatok van! Hol késlekednek a tények? <#nemtudom>#nemtudom>
Eredetiben így néz ki a dolog:
Õszintén szólva hasraütéses alapon görbéket rajzolni tök jó, csak tudod ezt esti mesének hívják, nem tudománynak. Itt azért valahol már erõsen kétséges, hogy valójában mennyi jóhiszemûséggel viseltetsz a kérdés iránt, ugyanis ez egészen pontosan "tudományos" csalás, semmivel sem jobb, vagy más, mint ami Haeckel követett el. Kitalált adatokat kezelsz bizonyítékként, amik nagyszerûen alátámasztják a mondandódat, csak éppen semmi közük sincs a valósághoz.
Vajon mi célja van a kritikusnak azzal, hogy ennyiféleképp elõadja ugyanazt a tévedését? Na? Mik a tippek?
Javaslom magának a 7-es pont címének a közeli vizsgálatát is: "VII. Az evolúció matematikai cáfolatának lehetõsége"
Ezután szimpla manipuláció azt írni, hogy "Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a "makroevolúció matematikai képtelenség" kijelentés egy szándékos hamisításra épül, mint ilyen, nem túl meggyõzõ érv.", hisz ezzel a kritikus egyetlen célja a szerzõ lejáratása olyasmiért, amit nem mondott. Bár ha belegondolok, ez egy gyakran alkalmazott taktika az "authoritás" részérõl... Jól csináljátok most is!
Az, hogy lusták vagytok/ideológiailag derogál/hülyék vagytok hozzá, hogy tanuljatok, az szerintem nem a mi hibánk.
Ennyit ír a kritika is, nem többet.