• droidka
    Ezt a részt, hogy minden az egyszerűbből fejlődött-e a bonyolultabbá, konkrétan Balumannn miatt vettem elő, mert ő volt az, aki állandóan ezt hangoztatta múltkor.

wraithLord mondta:

,,Szerintem nyugodtan leakadhatunk az evolúcióról (nem is értem, miért ez a legkedveltebb téma a trollok körében - irónia...), és áttérhetünk pl. a hurok kvantumgravitáció kitrollkodására..."

-Lehet, hogy azért, mert ti sem álltok le a reggeltől-estig tartó agymosással? Hmm?
    Egyébként engem ezzel nem vádolhatsz, hogy reggeltől-estig ezt a témát feszegetném, én nem szoktam állandóan ezzel előhozakodni, csak most már eluntam az agymosásotokat.

Egyébként természetesen nem kötelező felelned, nem kötelező elolvasnod sem, amiket írok, megkíméled magadat a fejfájástól. Át lehet ugrani amiket írok.

De röviden leírom neked is külön még egyszer:

Amennyiben a kormeghatározási módszerek a (sulykolás ellenére) nem 100%-ig megbízhatóak, akkor az evolucionisták által kitalált családfa, törzsfa, az élőlények képzeltbeli leszármaztatási vonala sajnos bizony recsegve -ropogva összedől...

Tehát mégegyszer: szerinted létezik e 100%-ig megbízható, tévedhetetlen kormeghatározási módszer?

(Többiektől elnézést hogy sokszor kell ismételnem magamat, biztos unalmas vagyok, de mivel nem hajlandó kiteregetni a kártyáit, csak terel, ezért vagyok kénytelen ismételni.)