JMáté#267
"Erre jössz itt, mint a süket, hogy né' máán Marxism, ez nem is a evolúcióróó szóóó."
Ilyenkor szoktam megkérdezni hogy te buta vagy, vagy csak hülye? philcsy írta hogy már számtalan helyen szétcincálták ezt az írást. erre te kérted hogy mutasson egy linket, amit meg is tett, csak ekkor megint előjöttél azzal hogy "de ez a könyv 200akármennyi másik forrásra támaszkodik, és te most nem is azokat cáfoltad". Valóban nem, mivel nem is ezt akarta. De én igen. Ez így egyébként tényleg nagyon jól hangzik hogy több száz tudományos publikáción alapul, csak valójában nem igaz. Csak benne vannak a forrásjegyzékben annak ellenére hogy vagy nincs közük az evolúcióhoz, vagy van csak evolúciópártiak, vagy képeskönvyek ID-seknek. Én ezt leírom és a skizoid agyad már megint nem érti hogy miről beszélek, pedig még idéztem is a kommentedet.
"Nekiállsz itt nagy hévvel-lével hitelteleníteni a hivatkozásokat, de már rögtön az elején kihagyod a 2-est, meg a 3-ast."
A fenébe! Az a fránya 2-es és 3-as. Valahogy elkerülte a figyelmemet. Sőt! Most hogy így mondod a 6-osról, 7-esről, 37-esről valamint a 118-asról is megfeledkeztem. Szólj ha találsz még.
"Mi van, ha a hivatkozott mondat igaz önmagában?"
Ez teljesen lehetséges. Csak ha semmi köze a témához, vagy ellentmond a szerző állításainak akkor ne próbálj már meg úgy tenni mintha ez egy tudományosan megalpozott írás volna csak azért mert jól hangzó címekre hivatkozik.
"4. Az 5. hivatkozást azzal próbálod meg hitelteleníteni, hogy az Dawkins könyvéből való, aki mint tudjuk harcos evolúcióhívő. Már az is baj, ha idézik a másik tábor véleményét? Vagy Dawkins szerinted hiteltelen?"
Idézetek tőled:
"Az általa összegyűjtött bizonyítékokat nem ő gyártotta. Elismert tudósok munkáira hivatkozik forrásmegjelölésekkel.
Pontosan 224. db van a könyv végén indexelve.
De a lehetőség előtted áll. Sorold fel mely hivatkozások idézetek hamisítványok, kitalációk. Bizonyítsd be, hogy aljas szándékból ferdítenek."
"Tudod cáfolni a tudományos érveket?
Nem az író találta ki ezeket, hanem összegyűjtötte más tudósok eredményeit"
"Én azt mondtam cáfold a könyv végén lévő, idézett, több, mint 200 hivatkozás hitelességét."
Úgy állítottad be azt a 224 hivatkozást mintha mind az írót alátámasztó tudományos írásokról lenne szó. Ez nyilván nem igaz. Csak azt nem tudom hogy ilyen rövid a memóriád vagy skizofrén vagy?