• bandee1
    #69
    Ahogy elnézem mennek tovább a gyenge próbálkozások. Menjünk végig sorjában akkor. :)

    Balumann.
    "Törvény is tiltja nagyobb mennyiségben, bár gondolom ez nálad nem jelent semmit. (Végülis nem érdekelt senki sem abban, hogy bepereljék őket, nemde...?)."

    Sokmindent tiltanak törvények, de attól még fél liter kóla 500 mg K-t tartalmaz, ami a napi "megengedett" mennyiség 1000X-e. Erről ennyit.

    A túladagolása a K-nak szerintem meg nem lehet véletlen. Vagy igen???

    HAARP: nem arra gondolok, egy több részes sorozatra gondolok, ami a youtube-on található. Azt érdemes végignézni.

    Arról, pedig, hogy ki a primitív, érdemes lenne megnézni a többi sértegető kommentelőt, aki még oda is írja, hogy "nem sértegetni akar", ezzel megelőzve a válaszomat is, hogy majd utána tudja magyarázni "odaírtam, hogy nem sértegetésből írom"...nem sértésből írja a sértést. Értem. :)
    Logikus. Szerintem ez a primitív viselkedés. Személyeskedő.

    Sok dohánycég sem volt érdekelt abban, hogy bepereljék, mégis megtették, és nagy pénzeket fizettek ezért...bizony!

    JMáténak: ismerem ezt a liberális szokást: ha nem tetszik valakinek a véleménye, le kell őrültözni, primitívnek, nem normálisnak titulálni. Ezt is leírtam előre, így is lett. Ennyit tudsz JMÁTÉ! Kicsit uncsi! Van valami konkrét tény, cáfolat is a tarsolyodban arra, amiket írtam, vagy csak vagdalkozol?


    Jmáté :nem válaszoltál a Philadelphia kísérletre, a többi érvemre sem. Így nehéz vitázni. A mindent, csípőből elutasítás nem hiszem, hogy egy értelmes Világ felé halad.


    The Lost One: Bildberberg csoportól hallottál már? Ha már összeesküvésekről beszélünk. Nyílván nem létezik Bilderberg csoport sem. Sőt, szabadkőművesek sem léteztek. Hát igen, sok okos ember van itt. :) Kétségtelen.