• Balumann
    Jópofa ez az osztályozósdi egy ilyen primitív, mindentbenyaló tájékozatlan embertől, de már megszokhattuk itt a fórumon. Nem vagyok laikus egészségmegőrzés témában, ha megnézed külön topikot is nyitottam neki, elég sok mindent elolvastam már ezzel kapcsolatban.

Ismerem Tejfalussy agymenéseit a káliumról, káliummal mérgezett sókról, és eléggé utána olvastam ezeknek is. A KCl -t elsősorban mezőgazdaságban, állattenyésztésben használják fel, nem pazarolnák, vagy csak nagyon kis mennyiségben emberi fogyasztásra szánt sóra. Mivel a NaCl túladagolása is káros, ezért kapható olyan só, amiben van bizonyos mennyiségü KCl, bár - például a csökkentett NaCl tartalmúnál inkább CaCl -t használnak. Káliumra is szüksége van a szervezetnek, de normális táplálkozás mellett (főként növényekből) elegendő jut be, ritkán ajánlják a gyógyszertári káliumos sót. Törvény is tiltja nagyobb mennyiségben, bár gondolom ez nálad nem jelent semmit. (Végülis nem érdekelt senki sem abban, hogy bepereljék őket, nemde...?).

Egyik rokonom is áldozata ennek az agymosásnak, alig mernek sót használni, és meg is látszik rajtuk (ráadásul az ételek sem túl ízletesek só nélkül...).

A kóla különösen jópofa, mert túlfogyasztása a káliumtartalom csökkenését okozza, amit végső esetben magasabb káliumtartalmú infúzióval kezelnek, de nyilván ők is rosszul tudják, vagy ők is részesei az összeesküvésnek

A HAARP-al kapcsolatban ha erre gondolsz, láttam már régebben - így eszembejutott, hogy belekukkantottam, jókat mosolyogtam már akkor is jónéhány dolgon. Teli van egyértelmű tévedésekkel + leellenőrizhetetlen információkkal, meg így ezek a beszámolók is elég érdekesek benne...

Különböző frekvenciákkal maximum az érzelmi állapotot lehet befolyásolni, meg persze akár fejfájást is okozni (azt lehet sima hallható hangokkal is, sokáig sípoló hang), de hogy azért lenne, mert az agy megpróbál "rájuk hangolódni", hát az kész... Várnék néhány hiteles forrást (nem magyart), akár beszámolókról...
    Én mondjuk tartom a véleményemet, ha ezekben bármi igazság lenne, akkor erről te semmit nem tudnál, nemhogy dokumentumfilmet látnál róla.