• bandee1
    Tudomásom szerint a műtrágyázással és a kálisóval van a gond, a magyar népességcsökkenésnek ez az egyik oka. De erről érdemes elolvasni Tejfalussy professzor írásait.

HAARP téma: Philadelphia kísérlet sem volt nyílván. Nyílván TESLA sem élt, és nem kísérletezett semmivel. A ph. kísérletről is kiszivárgott pár filmecske, fotócska, hiába volt titkos. Ez a válasz a HAARP-ra. Ajánlok egy HAARP filmecskét a neten, keress rá, egy sorozat. Egy ürgének a homlokára tettek fel egy szerkezetet, ami a HAARP működéséhez hasonlít, ami behatolt az agyába, és vizuális képeket látott. Erről ennyit. De nem kell hinni semminek, senkinek, igyátok a kólát, ültessetek a bőrötök alá RFID chipeket, oszt legyetek boldogok.....Tudjuk, a Föld is lapos volt, jól meg is ölték anno, aki ennek az ellenkezőjét "merészelte" állítani. Sőt, a Föld a Naprendszer közepe, ezt is állították. Sőt, azt mondták teknősök szállítják a Föld bolygót a hátukon egy óriás óceánon...gondolom nem ezeknek lett igazuk, hanem az "eretnek"-eknek. Nos, én is egy ilyen eretnek vagyok, lehet égetni, anyázni, stb. Az idő engem fog igazolni.