#82JMáté (#73): Nem tudom mit kéne megválaszoljak és miért, de ha Molnibalagenak tennéd fel a kérdést, helyesebb lenne.
Cef (#75): Sántít amit írsz, ugyanis az elméletvadászok közt is vannak professzorok, mérnökök etc. akik tanult emberek és ezzel foglalkoznak. De most olyan déjá vu érzésem van, mintha ezt már írtam volna.
JMáté (#76): Hát az Einsteini elméletekkel kapcsolatban hallottam ezt azt, főleg az ősrobbanás kapcsán, és főleg mert a kedves franciák megépítették az LHC -t, de nem nagyon merültem bele, mert nem az én témaköröm szal itt könnyen meg lehet fogni. A csillagászatban meg pl. sorakoznak a téveszmék, néhányról még cikk is megjelent itt az sg-n, de ezzel is csak érintőlegesen foglalkoztam.
JMáté (#77): Erre tudnék pár dolgot írni, de kihagyom, a #68 -as hsz-re hívatkozva. Tukóból nem lesz gyümölcs.
balage #78 - 79 - 80: Ezekre már nem maradt erőm, én azt mondom higyjen mindenki azt amit akar, előbb utóbb mindenki rájön mi a helyes irány, de azt ne mástól várja el hogy megmutassa. Na peace.