• Bronx South
    Konkrétumuok ? Én mondjak neked konkrétumokat ? Kb. semmi értelme nem lenne megsúgom. Én csak arra világítottam rá, hogy a gondolatmenet amit ti folytattok az nem éppen helyes, ha konkrétumot akarsz azt te találd meg, és ne az én hozzászólásaimban. Amit én írtam azt inkább megérteni kell, bár a válaszokból arra a következtetésre jutottam hogy ez nem nagyon megy, és hogy az egyén valami választ írjon, elkezd kapálózni. Utána én nem tehetek máshogy, leírom ugyanazt, másképp megfogalmazva.

Molnibalage: És te azt a szimulációt teljes mértékben elhiszed, csak mert hívatalos közegből érkezett. Na látod ez a nagy probléma. Ha már hívatalos elhisszük, ha esetleg egy blogon találjuk akkor leidiótázzuk a szerzőt és vállat rántunk. Meglehet magyarázni itt a hiedelmeket, meg mutogatni is lehet, de meddő eszmecsere teljesen felesleges. Továbbá még mindig azt mondom, hogy nem mi vagyunk azok akik elhisznek mindent, hanem pont mi vagyunk azok akik látják, vagy legalábbis próbálják látni az összes szemszögből a dolgokat. Van hülyeség az elméletek közt is, azt se mondtam hogy nincs, viszont ennek a félnek nem feltétlen célja hogy átverje az embereket, míg a hívatalosnak annál több.