Amit te írtál ahhoz áll legközelebb a mondandóm, valahova oda kellett kötni mert a főtéma a Merkúrról szól, amúgy meg amit írtam inkább mindenkinek írtam.
Teddybear:
"Az persze nem is merül fel benned, hogy a konteóhívők többsége félművelt paranoid hülye" > Nem merül fel bennem, mert nem úgy van ahogy írod, max te hiszed ezt a témában való műveletlenséged folytán.
"Ezek szerint te vetted a fáradságot, és elutaztál New-Yorkba, hogy szálanként végig szőrözd azt a hatalmas kupac hulladékot, ami a tornyok után maradt." > Az információk nem csak hivatalos formában vannak jelen, (érem) vannak a másik oldalon is infók. Már említettem hogy elméletek közt is van hülyeség, ez mindenkinek a saját intelligenciájára, és megfigyelő képességére(!) van bízva hogy kibogozza a dolgokat. Aki még +ba utazni is tud pár infóért, az mindenképp előny, saját tapasztalat sosem árt. Megfigyelőképesség(!) ennek hatalmas szerepe van, ugyanis az éremnek van egy éle is, ahol a két oldal találkozik. Ha jó a megfigyelőképességed, egy hatékony fegyver ami szolgál a kirakóhoz. Rengeteg szálon futnak a dolgok, rengeteg mindent kell megérteni a világról és időben is alaposan visszanyúlnak a szálak, alapos témába merülés nélkül az olyan emberek számomra mint te, csak a szokásos, egyik a sok közül ember marad, aki az éremnek csak az egyik oldalát látja, és könnyebb neki kérdőjelekkel megbombázni azt, aki más szemszögből nézi a dolgokat. És általában itt szoktam a témát befejezni a veled hasonló emberekkel. Nem hiszem hogy nekem kéne meggyőznöm téged arról hogy fordítsd meg az érmét, és nézd meg mi van ott is majd utána vonj következtetést. Amúgy a kupacot nem kutatta át senki, amilyen gyorsan lehet eltakarították és elszállították. Miért ? Továbbá meg rendelkezek amerikai kapcsolatokkal, az egyik Magyar és az érdekesség kedvéért pont New Yorkban lakik, ő is mesélt pár szép dolgot de lehet hogy majd utánanézek, hazudott-e.