banner
  • BEAST #2963
    Na lepörgött a stáblista. A játék vége felé volt egy pár wtfmoment, akik játszották a korábbi részeket keresgélhetik majd az állukat. Viszont szerintem nagyon túlzásba vitték ezt a rengeteg mellékküldetést és operationt. Főleg a több tíz órás operationok viccesek. Az első pár térképet még teljesen kitakarítottam, főleg mert zavar ha látom, hogy lenne még mit csinálni, de erőt vettem magamon és a lényegre koncentráltam.

Összességében nem rossz játék. A gusztustalan konzolos és mmos elemeken túl nem volt különösebb problémám. A sztorit viszont imádom, rengeteg kérdésre kapjuk meg a választ a játék során... hogy aztán a végén újabbakkal távozzunk. :D

A végén a jól ismert mesélős lezárást kapjuk, amiben megismerhetjük a szövetségesekkel, szereplőkkel mi történt. Az én endingemből arra következtettem, hogy valószínűleg nagyon is számítanak az operationök/küldetések, mert az olyan elemek akikkel még foglalkoztam az elején jobb lezárást kaptak, mint akiket a végén már elhanyagoltam. Így egyfajta "a világ megmenekült, de nélkülem mindenki életképtelen" befejezést kaptam. :D