• Globalmaster
    #84
    "Ezt bírom itt az sg-n h az emberkenek 99%-ba közük nincs h mi is lehet valójában de mind okoskodik h szerinte így meg úgy van lol szánalom."

    LoOoL elég buta ember vagy...:( Az emberek 99,9999999999%-nak tényleg fogalma sincs arról, hogy mi történt valójában, hisz nem voltak ott annál a bizonyos rajtaütésnél, nem álltak Osama jobbján, nem tagjai az amerikai kormány vezetőségének, a CIA-nak, az FBI-nak, ...stbstbstb. MINDENKI a hírekből, az újságokból, az Internetről, a sajtóból értesül az adott történésekről.

    Ezért az emberek kb 0,000000001%-ának van köze ténylegesen az eseményekhez, a maradékhoz pedig közvetetten jutnak csak el -a valós, vagy koholt- hírek.

    Aztán ezek az emberek a kombinatív elmét hasznosználva próbálják összerakni a szálakat a véleményük, a gondolataik, elveik hozzáadásával -végül egy egészt alkotva- úgy, mintha ténylegesen ott lettek volna az esemény kirobbanásakor.


    Magyarul, ha azt hallom a híradóban (hang, videofelvétel, riport, stbstb), hogy egy traktorral valaki belehajtott a Tiszába, akkor sem lehetek abban biztos, hogy a hír igaz, hisz nem voltam ott a helyszínen. Így én is ahhoz a 99,999999%-hoz tartozom, aki valamilyen szinten átverhető.