• sanyicks
    #126
    Egyszerű fizika, nincs mit bizonyítani féloldalas sérülés, féloldalas tartás, féloldalas dőlés, már a homokvárnál meg annál a fadarabos toronyépítés játéknál is így megy. Ha ilyen könnyen menne akkor az épületbontásokkor leselejtezett repülőket távirányítanának az épületekbe, nem kéne hetekig tervezni a robbantások helyét, kábelezgetni, stb.

    Egyébként pl a wtc7-re hivatalosan sem mutattak semmi hihetőt(még annyira sem mint a másik2-nél), úgyhogy ott még összeesküvés elmélet sem kell, azon tényleg csak röhögni lehet.

    Teljesen egyértelmű az átlagembernek. Belevezették a gonosz tenoristákok a gépet a toronyba az meg leomlott, nem bele sem gondol olyanba hogy hány fokon ég a kerozin, hogy kéne dőlnie. A tv-ben bemondták hogy úgy volt, és úgy volt. Itthon is a jobbik szélsőséges náczy gyilkos szervezet a kezdetektől, mert a tv-ben azt mondták. (Igaz még senkit sem gyilkoltak meg, több féle nemzetiségből vannak tagjaik, és hangsúlyozzák is hogy nem a bőrszín hanem a viselkedéssel van a baj.)
    És igen a repülő látványos, lehet pityeregni hogy jaaaj mit érezhettek az utasok, emellett váratlan és könnyen kivitelezhető. '93-ban próbálkoztak már egy bombával de elkapták a tenoristák, azután már nem igazán kivitelezhető mert még jobban ellenőrizhették.
    Én 2 verzióban hiszek:
    -voltak tenoristákok, tudtak róla de bokorgyuriék azt mondták "de jó kis biznisz lesz ebből a haveroknak segítsünk be az épület összedőlésére"
    - az egész megrendelésre készült.

    A logikátlanságokról a hivatalos verzióban pedig:
    -túl szépen rendben dőlt össze, ráadásul mind2. Ennek nagyon nagyon szerencsés véletlennek kellett lennie, kb akkora eséllyel mintha egy egy neptunuszon túlról érkező aszteroida éppen téged talál el :)
    -wtc7 hát az az önmagában egy vicc (5 órával előbbi "rezgések miatt" ami egy alig észlelhető évente gyakran előforduló földrengéssel vethető össze, szépen összedől miközben körülötte minden ép marad)
    -megtalálják a tenoristák igazolványait alig sérülten a romok között, miközben azt mondják, hogy a kerozin égésétől gyengült meg a tartószerkezet, amihez 1200 fok kell, aminek a hősugárzása is több száz fokot jelent, amit sem a papír sem az igazolványokhoz készülő műanyag sem igazán szeret
    -pentagonnál nem éppen repülő méretű lyuk tátong és nem is repülő méretű dolog látszik azon az 1-2 képkockán amit kiadtak egy közeli térfigyelő kamerától. Nincs meg a hajtóművek bemeneti nyílása, ami olyan masszív szerkezet, hogy még egy robbantás és több km szabadesés után is egybe marad lásd lockerbie, ezen kívül úgy a repülőroncsdarabok hiányoztak a pentagonnál.
    - feltűnően gyorsan megtámadják afganisztánt úgy hogy az alkaida egy NEMZETKÖZI szervezet, tehát afganisztánon kívül a világ összes országában lehet a gonosz binladen, és a hírre rögtön elhagyhatja az országot (meg is tette)

    Tehát a legvadabb összesküvés elmélet sem logikátlanabb mint a hivatalos verzió :)