237
-
Rotyoka #157 Ilyen nincs a koránba de ne is zavarjon. Majd ha olvasod akkor rájössz. Mellesleg amikor az iszlám itt volt, NEM köteleztek senkit az áttéréste, hagyták létezni a kertesztény retket, de mi furcsa mód oda mentünk keresztes háborúzni, meg mészárolni, mert nem voltak hajlandók áttérni.
Te olyan buta vagy mint egy szaros ánusz bazdmeg. -
flavius74 #156 Attól, hogy nem voltam még megítélhetem őket! A korán azt mondja, hogy a hitetleneknek a torkát el lehet vágni, ez nem bűn. Én az életet szeretem! Egy ember sem ölhet meg mást azért, mert nem az a vallása, ami az övé! De az iszlám már volt Magyarországon 150 évig. Gondolom azok akik akkor éltek, nem igazán kértek belőle! -
Fürtös #155 Az általam feltett 3 kérdésre céloznak az emberek mert nem nevezném kielégítő,konkrét válasznak amit adtál,olvasd újra őket.
Dobjunk fel egy lehetőséget,mi lett volna ha azokat a gépeket mondjuk Angol állampolgárok vezetik?Amerika lerohanja Angliát?
Nem ,persze hogy nem,simán bíróság elé állították volna az ügyben részt vevő embereket és el van rendezve,de mivel Afgán terroristák voltak ezért lerohanták Afganisztánt,ez kb olyan mit ha én leesnék a Mount everestről akkor a magyar hadsereg odamenne és elkezdené ütni a hegyet...
Röviden:valamit akarnak a közel keleten az amerikaiak,azt hogy mit azt nem tudjuk,normális esetben megbüntették volna a támadásban bármilyen formában részt vevő\segédkező embereket de nem vonultak volna be a hadsereggel.
A válasz arra kérdésre hogy mit akarnak titok,de kezdj gondolkozni mi van ott ami nekik nincs? Homok? Turbánipar?Datoyabusiness? -
Rotyoka #154 Az a baj, nem tudod mit beszélsz. Attól hogy egy fajnak erős a génállománya, attól tud mutálódni (alkalmazkodni és ezzel megváltozni), attól hogy valami beteg (pl rákos) attól nem fog az evolúcióban előrébb jutni, mert a génálománya hibás (ezért bünteti a törvény a vérfertőzést, mivel ott nagy az esélye 2 hibás gén találkozásának).
Az jó génállomány pont hogy arra kell hogy ne legyen beteg, meg tudjon küzdeni mindennel. Nézd meg hány rákos van ma és mennyi volt mondjuk 200 éve. %-san legalább 80%-al kevesebb. Az emberiségnek sikerült lerontania azt 200-300 év alatt amit az evolúciónak sikerült felépítenie pár ezer év alatt. -
Hugo Chavez #153 Pl, mint ahogy te is észrevetted romlik az emberiség génállománya, pedig a fajok génállományának megőrzésére több természetes mechanizmus is van, amit úgy állítanak be, hogy azok az evolúció hajtóerői, pedig pont hogy a mutációk ellen dolgoznak. (Mutáció nélkül pedig nincs evolúció.)
Ilyenek: a párválasztás, életösztön, ragadozók, vírusok-baktériumok (betegségek), egyes gombák. (Hirtelen ennyi jut eszembe. Régen foglalkoztam a témával.) -
Rotyoka #152 Amíg nem voltál iszlám országba, addig minek ugatsz bele az ő kúltúrájukba, ami mellesleg nem 500 éves hanem pár ezer. Az egyik legősibb. -
wednes #151 Az a baj szerintem ezekkel az elméletekkel, hogy túlságosan szélsőséges mind a kettő. Mintha csak 2 megoldás létezne. Tálib terroristák voltak és Szaddam, illetve amerikai kormány volt és felrobbantotta a 2 tornyot. És a 2 nézet hívei, semmi mással nem foglalkoznak, hanem minden saját felvetésükhöz ragaszkodnak.
A tornyok ledőlhettek maguktól a 2 géptől, ahogy le is dőltek. Jóval hamarabb elveszíti az acél a szilárdságát, nem kell ahhoz folyékonynak lennie. 500 fokon már teljesen más a szakítószilárdsága, jóval gyengébb.
Nem azt mondom, hogy nincsenek furcsaságok. Az egyik ilyen, hogy megtalálták az egyik gépeltérítő terrorista útlevelét, épségben ott a romoknál. Hát azon azért néztem.
Az a baj, hogy 2 elmélet úgy feszül egymásnak, mint a politika vagy mint a futball szurkolók. Sose fognak egymás érveire vagy ellenérveire figyelni. Nem értem ha valami nem tiszta a WTC körül, az miért is jelenti azt egyértelműen, hogy a tornyokat felrobbantották. Illetve ugyan ez vissza a másik oldalnak, egyértelmű, hogy az ártatlan USA-t megtámadták és minden más kizárva elv. -
flavius74 #150 Hm, én is USA párti vagyok, annak ellenére, hogy sok hibája van az USA-nak. De inkább élnék az USA-ban, mint bármely arab országban. Lehet fikázni az USA-t, meg, hogy milyen jók a muszlimok. Messziről! A számítógép előtt minden ok. A valóság más! Azt nem értem, ha ennyi szakértő van ebben az országban, mint ahogy itt olvasom, akkor miért nem Magyarország a legfejlettebb, leggazdagabb, legmodernebb ország. Könnyű okosnak lenni a pc előtt. Egyébként már az alkaida (szándékosan kisbetűvel írva!)is elismerte a főnök elvesztését. Meg miért mutassák be "behorpadt " fejjel, így is megölnek mérgükben sok ártatlan embert! Eddig is ezt tették, ezután is ezt fogják, nekik a halál fontos, valakinek az élet! -
#149 A srác német volt.
Mi a nehéz kérdés? Persze valószínűleg nem lesz válaszom rá. -
Rotyoka #148 Ezt írd már le privátba, mert erre kíváncsi vagyok (nem kötözködés csak érdekel, hogy szerinted miért) -
Hugo Chavez #147 Nem mondtam, hogy nem gondolom hasonlóan.
A természetes szelekcióval meg csak annyi a bajom, hogy nagyon sántít az evolúció elmélete. -
#146 Hogy érted hogy hamarabb? Ha csak most kapták el, mit mondhattak volna hamarabb? Ha kimegy egy kamu hír hogy megvan a hapsi, másnap tele a YT a videóival hogy mutogatja a címlapokat és a középső ujját. Nem adtak ki képeket, ez igaz. Viszont az Al Kaida is elismerte hogy bukták a górét.
Ami a fejletséget illeti, mire gondolsz? Nem nagyon volt extra cucc az amcsiknál Afganisztánban. Ha nem technika, akkor mi?
-
Hugo Chavez #145 Érdekes, hogy mindig kiderül a 9/11 amcsi verziójának védőiről, hogy amerikai barátaik vannak. :)
Az acél gyengülése tényleg nem 1200 fokon indul meg, de ettől még nem lesz igazad.
A nehéz kérdésekre persze nem válaszolsz. Megértem. A hivatalos verzióval nem is lehet.
Ezeken a hány fokon olvad az acél meg hány fokon ég a kerozin kérdéseken hosszan el lehet lamentálni úgy, hogy szóba sem kerülnek az egyértelmű buktás pontok. :) -
Rotyoka #144 Ember, itt nem arró lvan szó hogy mit bánsz vagy mit nem, hanem azt hogy NINCS természetes szelekció. És ez tény, ha tetszik ha nem már minden selejt (ami rám is lehet igaz) szaporodik és ez miatt szét is van kúrva rendesen a génálomány. -
Hugo Chavez #143 De gondolom te sem bánod, hogy nem tífuszban vagy pestisben kell elhullanod? :) -
#142 Mérnök azt mondta kibírja. Ok. Mérnök tervezte a Tacoma hidat is ami állítólag nem omlik össze magától. Mérnök tervezte a Volvográdot is, meg a Derav tower. Mégsem bírta. Néha van ez így./lehet/ A toronyban halt meg zsidó vallású. Évfolyam társam volt. Egyébként azért 2000+ ember elég sok. Számotokra milyen szám lenne hihető? Az meg hogy a Pentagon magáról nem ad ki felvételeket, valahol érthető. Ha nem repcsi volt akkor mi?
A szerkezeti acél nem 1200 fokon gyengül, ott kezdi meg az olvadást ötvöző anyagok függvényében. Az anyag szövetszerkezete már 700 foknál átalakul.
Persze mindent nem tudok cáfolni, nem is az a célom hogy jól megmondom a tutit, mert én sem tudom. Attól még vitázni, gondolkodni a téma körül jó.
-
Hugo Chavez #141 Ja, az orvostudomány az emberiség ellensége. :) -
Rotyoka #140 Ez így lenne ha lenne természetes szelekció, de az oltások miatt nincs. -
Justil #139 Nos, akkor inkabb hagyjuk. Nincs kedvem olyasvalakivel vitazni, vagy elmelkedni aki meg ennyire az elejen van ezeknek a dolgoknak... -
Hugo Chavez #138 Valójában a szervezet saját magát meggyógyítja, csak normális kaját kell enni, normális környezetben kell élni, nem pedig robotolni és enni az élelmiszeripar gazdaságos termékeit.
-
Fürtös #137 Biztos vagyok benne ,hogy gyógítható:D
De mit vársz a gyógyszeripartól?
Amíg az egészségügy és gyógyszeripar müködésének egyetlen hajtóereje az,hogy minél több beteg ember legyen addig nem fognak nagyon erőlködni.
Mi a nagyobb üzlet? Kezelni éveken át telepumpálni gyógyszerrel vagy adni neki egy injekciót és mehet haza mert megygógyult? -
Rotyoka #136 Mert a világon a háború a legnagyobb bisznisz és közvetlen utánna a drog jön. És nézd meg hol az usa, jaa bocs nem is a mákföldeknél. -
#135 Nem, viccből. -
Justil #134 Ezt most komolyan kerded ?!?!?! -
Fürtös #133 Hmm érdekes de igazából nem válaszoltál a kérdésemre:D
Ha se fotó se semmi akkor ezt miért nem lépték meg hamarabb,hiszen azt hogy lelőttük bedobtuk a tengerbe bármikor publikálhattak volna.
Szóval akkor miért pumpálták bele a pénzt 10 évig?(isznyatosan sok pénzt)
A katonai technológiáról csak annyit,hogy szerintem nem csak 1-2 generácival járnak előréb,és ne csak mühold meg elektronikai vonalon gondolkozz! -
#132 Látom te vagy itt az elfogult USA párti, tedd már meg légyszives, hogy válaszolsz a #127-es posztban szereplő kérdésekre. Epekedve várom. Mert lehet minket lehülyézni, hogy nincs egy ép érvünk de amikor érvelünk vagy kérdésekre várunk választ ott az olyan gondolkodásmóduaknál mint te megáll a tudomány.
Osama elrejtőzéséhez meg csak annyit, hogy sokkal kevesebb ember sokkal kevesebb információval talált már meg "elbújt" személyeket sokkal rövidebb idő alatt mint itt a teljes amerikai hadsereg és titkosszolgálatok. Amit mondtál szimpla naivitás és baromság. -
#131 Most arra célzol, hogy gyógyítható a rák? Na és mégis mi értelme lenne titkolni? -
Rotyoka #130 1 telefonhívásból akármikor megmondják hogy holvagy.
Az oroszok 1 irányított rakétát küldtek rá egy mobiltelefonra. Hidd el nem nagy kihívás. -
#129 Kedves Fürtös! Sokat én sem tudok mondani a katonai technológiáról, okkal nincs publikálva, ugyanakkor nem hinném hogy sok generációs technikai előnyük lenne. Mondjuk 1-2 ok.
Kiképzőtáborokat sokat és gyorsan találtak, megsemmisítették, lett új, azok óvatosabbak voltak, igy kicsit nehezebb lett a feladat…ez így ment sokáig.
Ami viszont tényleg feladat, és gondolj bele. Egy embert megtalálni a világon. Kegyetlen feladat. hiába műhold, felderítés, még ha adott is a technika –ami szerintem azért nem mindenható- Hogy lehet feldolgozni a beérkező információt? Ráadásul annyi idő alatt hogy az veszítse el az értékét.
10 év hatalmas idő, de már az is mázli hogy egyáltalán sikerült. Az ok pedig, presztízs és büszkeség. Osama büntető módon rúgta tökön az államokat. Pénztől, energiától függetlenül ilyet nem hagyhatnak szó nélkül. + Madrid, London stb.
konfliktus kiterjesztése? Az van ott magától. Számtalan törzsi, vallási ellentét. Kibogozhatatlan feszültségek országokon belül is. Milyen vidáman mészárolták egymást a siiták és szunniták, tálibok az afgánokat /mármint amit az „afgán” jelent/. Palesztinok aggódhatnak a beludzsok miatt. Ha nem kellene tartaniuk a következményektől, lángolna ott minden.
Iránba nem akarnak menni. Persze lehet hogy mennek. Irán fenyegetés. Szélsőséges és atomra gyúr. Picit sem necces?
+1 Patrick Swayze
-
Hugo Chavez #128 Olvasgattam itt a hozzászólásokat...
Látom még mindig van aki elhiszi a WTC mesét.
A két leggyengébb pontja a történetnek tényleg a pentagonba berepült repülő hiánya és az épületben keletkezett kár mértéke, valamint a WTC 7-es, 47 emeletes épület porráválása.
Ennél tovább tényleg nem érdemes menni az elvakult hívőkkel szembeni vitában, pedig még számtalan ponton sántít a hivatalos verzió.
Az eset utáni napokban bin Láden tagadta, hogy ők csinálták volna a terrortámadást.
Most is ezt hiányoltam a kivégzéssel kapcsolatban, hogy mit mondanak az arabok, de ma olvastam, hogy elismerték bin Láden halálát.
Szóval úgy tűnik a bizonyítékok hiánya ellenére mégis igaz. Mert már régen jobban hiszek mindenki másnak, mint az usa-izrael tengely hivatalos verzióinak. -
Rotyoka #127 Itt vitatkoztok, de azt nem evszitek figyelembe, hogy a tervező mérnök, aki az egészet megtervezte azt nyilatkozta, hogy akár KÉT BOEING becsapódását is simán kibírja a torony.
Mellesleg aki szerint az normális, hogy 1 épület 2 oldal sérülés után, SZABÁLYOSAN, a gravitáció álltal biztosított MAXIMÁLIS sebességel omlik össze, az légyszives lőjje tarkón magát. Mellesleg 3 épület dőlt össze, a 3. furcsa mód csak magától, semmi se csapódott bele de ugyan olyan szabályosan. Ezen felül 3000 ember? Mi volt az ? Takarító személyzet?! Miért nem halt meg 1 zsidó sem?! Pedig ott valami 800 dolgozott. Hol volt a maradék x ezer ember munkaidőben?! A lerombolás előtt 1 évvel miért kötöttek addig sose látott magas bisztosítást a toronyra?! Hol van a pentagonba becsapódott gép?! Miért szedték össze ÖLTÖNYÖS emberek a géproncsokat becsapódás után?! A pentagon miért nem ad ki 1 biztonsági kamera képet sem, pedig ott volt valami 61 db ?! Hogyan keletkezett kisebb lyuk mint a gép orra?! Hogyan nem égett meg a fű, ha állítólag az acél ELPÁROLGOTT ?! Miért maradt egy teljesen ép telefonkönyv meg a becsapódás pontos helyén ?! Hogyan kerülte ki azt a cirka 70 villanyoszlopot a repcsi vezetője?! Miért nem látták a radarok?! Miért nem lőtte le a gecibe a NORAD, amikor pár évvel ezelőtt pontosan erre gyakorlatoztak ?!
Ezeket válaszolja meg az aki elhiszi a 9/11 et. -
sanyicks #126 Egyszerű fizika, nincs mit bizonyítani féloldalas sérülés, féloldalas tartás, féloldalas dőlés, már a homokvárnál meg annál a fadarabos toronyépítés játéknál is így megy. Ha ilyen könnyen menne akkor az épületbontásokkor leselejtezett repülőket távirányítanának az épületekbe, nem kéne hetekig tervezni a robbantások helyét, kábelezgetni, stb.
Egyébként pl a wtc7-re hivatalosan sem mutattak semmi hihetőt(még annyira sem mint a másik2-nél), úgyhogy ott még összeesküvés elmélet sem kell, azon tényleg csak röhögni lehet.
Teljesen egyértelmű az átlagembernek. Belevezették a gonosz tenoristákok a gépet a toronyba az meg leomlott, nem bele sem gondol olyanba hogy hány fokon ég a kerozin, hogy kéne dőlnie. A tv-ben bemondták hogy úgy volt, és úgy volt. Itthon is a jobbik szélsőséges náczy gyilkos szervezet a kezdetektől, mert a tv-ben azt mondták. (Igaz még senkit sem gyilkoltak meg, több féle nemzetiségből vannak tagjaik, és hangsúlyozzák is hogy nem a bőrszín hanem a viselkedéssel van a baj.)
És igen a repülő látványos, lehet pityeregni hogy jaaaj mit érezhettek az utasok, emellett váratlan és könnyen kivitelezhető. '93-ban próbálkoztak már egy bombával de elkapták a tenoristák, azután már nem igazán kivitelezhető mert még jobban ellenőrizhették.
Én 2 verzióban hiszek:
-voltak tenoristákok, tudtak róla de bokorgyuriék azt mondták "de jó kis biznisz lesz ebből a haveroknak segítsünk be az épület összedőlésére"
- az egész megrendelésre készült.
A logikátlanságokról a hivatalos verzióban pedig:
-túl szépen rendben dőlt össze, ráadásul mind2. Ennek nagyon nagyon szerencsés véletlennek kellett lennie, kb akkora eséllyel mintha egy egy neptunuszon túlról érkező aszteroida éppen téged talál el :)
-wtc7 hát az az önmagában egy vicc (5 órával előbbi "rezgések miatt" ami egy alig észlelhető évente gyakran előforduló földrengéssel vethető össze, szépen összedől miközben körülötte minden ép marad)
-megtalálják a tenoristák igazolványait alig sérülten a romok között, miközben azt mondják, hogy a kerozin égésétől gyengült meg a tartószerkezet, amihez 1200 fok kell, aminek a hősugárzása is több száz fokot jelent, amit sem a papír sem az igazolványokhoz készülő műanyag sem igazán szeret
-pentagonnál nem éppen repülő méretű lyuk tátong és nem is repülő méretű dolog látszik azon az 1-2 képkockán amit kiadtak egy közeli térfigyelő kamerától. Nincs meg a hajtóművek bemeneti nyílása, ami olyan masszív szerkezet, hogy még egy robbantás és több km szabadesés után is egybe marad lásd lockerbie, ezen kívül úgy a repülőroncsdarabok hiányoztak a pentagonnál.
- feltűnően gyorsan megtámadják afganisztánt úgy hogy az alkaida egy NEMZETKÖZI szervezet, tehát afganisztánon kívül a világ összes országában lehet a gonosz binladen, és a hírre rögtön elhagyhatja az országot (meg is tette)
Tehát a legvadabb összesküvés elmélet sem logikátlanabb mint a hivatalos verzió :) -
csimmasz #125 Szerintem egyszerűen elfogták és most vallatják!
Ezt nem lehet beismerni, mert ahogy modták mások is azonnal minden kis hülye terrorista elkezdene buszokat meg mindent robbantani.
Ráadásul mártirt csinálnának belőle, amitől megnőne a szimpatizánsainak köre.
Én azt hiszem sok gazdag ember hirtelen balesetben fog meghalni,vagy sziv infarktusban.
Ha beszélni fog akkor sokan rábasznak.
Az amcsik csak pereskednek de a zsidók azok nem cicáznak,azoknál a titkos szolgálat megy aztán büntet. -
Fürtös #124 Még valami:
Soha ne felejtsük el ,hogy az igazat semmiről sem tudjuk!
Információink nagy részét a médiából(újság tv internet) meritjük,ezek viszont nem tények ezek csak közlemények!
A mai tudományos álláspont szerint a rák nem gyógyítható és ezt nagyon sok ember elfogadja és elhiszi egészen addig amíg ő maga vagy valamelyik hozzá közel álló embert nem támad meg a rák,akkor aztán mindent félredobva kezd kutatni és rögtön nem hisz el,hogy gyógyítható.
Tudtok olyan sztárról vagy nagyon gazdag emberről aki rákban halt meg? -
Fürtös #123 Kedves Asperot,dobjuk félre kicsit a konspiratív elmélkedést.
Igazad van nem nagyon tudunk bizonyítékot felhozni az állitásaink alátámasztására de azért pár dolgot felsorolnék ami remélhetőleg elgondolkoztat.
Tételezzük fel,hogy valóban úgy történtek a dolgok ahogyan a média előadta:
Ez estben kérlek csavarozd le a számítógéped hátoldalát és nézz körül benne,csodálatos technologiai megoldásokat fogsz tapasztalni,és ez csak az ismert civil technológia,nem állítom, de én biztos vagyok benne, hogy a katonai tecnológia fényévekre előrébb van ettől.
Namármost egy terrorszervezetnek szüksége van utánpótlásra,gyakorlatozásra,élelemre,nem tudom elhinni,hogy ezt végr tudják hajtani,úgy ,hogy ennek valami nyoma ne lenne észlelhető.
Remélem ha ezen elgondolkodsz akkor egyetérthetünk abban,hogy ha igazán akarták volna akkor 3 hónap alatt elkapják.(de szerintem,ha nagyon berágnak nem kell hozzá egy hét sem)
Ennek fényében próbálj érveket felhozni nekem a következőkre:
(nyilván az igazat te sem tudod de biztos van reális magyarázatod ha ennyire véded a média álláspontját)a következőkre:
1.-Mi tartott tíz évig és mi értelme volt beleölni dollárcsilliárdokat mikor annak a pénznek lett volna más helye amerikában(ott sem túl rózsás a gazdasági helyzet)?
2.-Miért terjesztették ki a konfliktust az egész Közel keletre?
3.-Miért akarnak Iránba menni?
Sorolhatnám még sokáig ,de egyelőre ezeket a kérdéseket próbáld hihetően(!!!) megválaszolni.
Sokan próbálnak meggyőzni téged,meg le bírkáznak.Szerintem birka ember nincs csak félretájékoztatott.Az a baj,hogy mindenki csak bizonygatja az igazát de ezzel semmit nem érünk hiszen:
Mondhatok én bármit neked akár még valós dolgokat is ,a te szemszögödből csak egy nick vagyok a sok közül miért is hinnél nekem?
Viszont megpróbálhatlak rávezetni arra,hogy gondolkozz el ezen a 3 kérdésen és akkor talán megpróbálod más oldalról megközelíteni a dolgokat.Nem kell bántani és ledegradálni embereket csak azért mert kevesebb információval rendelkeznek.
Várom a válaszokat! -
Justil #122 Az átlagember vizuális típus. Tehát a repülőgépes megoldás nagyon is jó, mert látványos. -
#121 Egyébként remélem érzed X, hogy nem támadlak ezzel. :) Csak egyszerűen túlságosan logikátlannak tűnik nekem ez az egész. Meg úgy konkrét értelme sem lenne.
Azt egyébként én is rossz ötletnek tartom, hogy nem mutatják be a holttestet, de ami azt illeti, itt-ott érthető: egyrészt ugye egy szétroncsolt tetem lehet, valószínűleg felismerhetetlen, jönne tehát a duma, hogy ugyan már, ez bárki lehet. Másrészt a híveit még tovább bosszantanák, amit szvsz Obama el szeretne kerülni. -
#120 Az oké, hogy úgy látod, de be is tudod bizonyítani? Mert mondom, én nyitott vagyok mindenre, de a sok fröcsögésen kívül eddig semmi olyat nem mutattak az összeesküvéselméletek hívei, amit komolyan lehetne venni.
Amúgy meg egy könnyű logikai kérdés: ha már úgyis súlyos összegeket költ az USA arra, hogy kinyírja a saját embereit, miért nem úgy tervezi meg az akciót, hogy teljesen egyértelmű legyen? Továbbmegyek, mi szükség a repülőgépekre? Elég lenne felrobbantani az épületeket és kész. Az egész olyan kacifántos és túlbonyolított. -
#119 Az arabok mindig is híresek voltak a matematikai tudásukról Amúgy igazad van. -
sanyicks #118 Aha. De ahogy látom ez a középső tartórész sem kicsi, így egyik oldala biztos sokkal jobban sérült mint a másik, így még mindig elég szépen meg kellett volna dőlnie akkor a gyengébb oldal elenged de a sértetlen még bírja. Ezzel szemben nagyon picit dőlt meg ami még egy nem tökéletesen sikerült bontórobbantásnál is elmegy, főleg ilyen magas épületnél, nem véletlen hogy a bontórobbantásoknál is teljesen szimmetrikusan robbantják ki a fő tartóelemeket, ha nem úgy sikerül akkor dőlni fog valamerre.
De amúgy is. Szakemberek hetekig görcsölnek negyedekkora épületek bontórobbantásakor és még ott is van hogy nem úgy dől ahogy kéne. Ez a 2 torony meg 2 repülőtől aminél semmit nem lehet tervezni, olyan szépen roskad magába amiről a bontórobbantók csak álmodozhatnak? Bizony nem mondthatta meg bin laden az építészmérnök hogy xy helyre kell becsapódni mert attól szétmegy, ugyanis egyrészt nem tudhatja hogy egy repülő milyen kárt tud okozni, másrészt még egy profi pilótának is egy 700 km/h-val repülő géppel a környező felhőkarcolókat kerülgetve baromi nehéz egyáltalán eltaláni a tornyot, nemhogy egy bizonyos pontját eltalálni.