hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    No most kicsit körülnéztem, igény van jelen pillanatban 5200 darab Hailstrom/MA, 1122 db PlasmaJet/MA és 1800 darab Plasma/MA ágyúra, valamint 4800 darab HIT/MA ágyúra és persze 3000-nél több pajzsgenerátorra is.Ezek összértéke, legalsó áron számolva is több milliárd.
    Ezeknek kb a 1/4-ét tudom szállítani a 6 fegyvergyáramból...tehát mire leszállítok ennyit, addigra újra kell ennyi vagy a duplája.Természetesen el is adják a raktáraim.Úgyhogy még kell fegyvergyár, legalább kettő
    Innen is ered a raktárakban felgyülemlő 300-600 millió.Most építem a hatodik gyógyszergyáramat, mert képtelen vagyok 5-tel magamat ellátni, nemhogy a piacot.
    Ezenkívül kell még a negyedik Constr,Shop és még egy Technocore Hi-E (harmadik) vagy Shiptech (negyedik), ezt majd még eldöntöm, melyik legyen :)
    Elmebeteg vagyok?Igen, de közelítek a 2700 órányi játékidőhöz, ha ennyi idő alatt sem ment volna, akkor sz*r lennék.
    Ja és gondolkodom még egy Technology Megacomplex-en is...végülis van még hely, ahová építkezhetek, még rengeteg hely van ahol idegesíthetem a Xenonokat vagy a kalózokat.
    Mellesleg ezen stratégiai pontokra elhelyezett - főként fegyvergyárak - folyamatosan "ellátnak" kalóz és Xenon hajókkal valamint a hozzájuk tartozó elképesztő mennyiségű Jumpdrive Coolant és High-Medium-Low Grade Weapons mod-okkal, a többi nyalánkságról nem is beszélve.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.04.13. 10:13:59