hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Na, megvan a Jumpdrive!Azt a rohadt életbe!26 órát kerestem azt a sz*r Coolant-ot...meg valahogy közben meg lett a SETA is.Elég sok független csatát fogadtam el, az egyikben egy Titurel+40 vadász volt, a mésikban 1 Arawn+1 Taranis+1 Heavy Sul+1 Balor volt...kaptam érte 16 millát és nem buktam egy hajót sem.Igaz, hagytam, hadd tomboljanak, nekem az csak üzlet...szerintem ezekből jött össze.A SETA-tól nem vagyok elájulva, minden bejövő üzenetnél kikapcsol...a JD viszont jó.

Aztán nem tudom, lehet, hogy véletlen, de mintha most kezdene egy kicsit belelendülni a játék.Épp ugrottam a Toride-Maestrom Kapuhoz, egyszer csak átjött egy Xenon I Toride-ba, meg csomó vadász, meg Xenon P.
    Apropó P: ez egy elég sz*r hajó...lassú, simán kilövöm, körülményes, nehezen fordul.Azt sem tudom mi ez egyelőre.
    No összehívtam egy válságtanácskozást a flottának, levadásszuk az Icukát.Elfoglalni nem fogom, mert van bőven.Csak most úgy elég lett a játékból...a szemem kifolyik már.

Na, megnyugtatásképpen megyek és nézek egy pár órányi orosz baleset videót...
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.06. 20:48:16