Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5905 Az elmúlt 10-14 órás...hmm, ha még a tegnapi 6-ot is hozzávesszük, akkor kb 20 órás játék alatt sok mindenre rájöttem.
Először is pathfinding, azaz a hajók útvonalkeresése szánalmas.Ez ugye csak akkor jelentkezik ha taxizol.Mivel még 9 darab coolant kell a JD-hoz, asszem megfogadom István ajánlatát, mert tényleg a Kakik dobálják, de borzasztó ritkán.Most már direkt oda építkezek melléjük, hogy ne kelljen messzire menni, ha megsérülök vagy elfogy a lőszerem.Mindjárt fel is húztam ide 3 űrállomást, így összesen 65 darabnál tartok (tudom, elmebeteg vagyok)
Szóval krititán aluli.Berepülök direkt jó belülre Empty Zone-okba, hogy na majd itt beszállok, és elvisztek!Hát nem...visszamegy az aszteroidák közé, úgy, hogy csak folytatnia kéne a legrövidebb és legzavartalanabb utat!Vazze!Ezt a jelenséget a Teladi Outpost-ban láttam először, az ominózus Verdant Profit-ban...
Kezdek rájönni, hogy mi lesz ez a fegyverkovácsolás is.Eddig összegyűjtöttem vagy 25 darab modifikációt, de ha jól sejtem még kraftolni is lehet valamit.
Már van vagy 5 darab Kyon Torpedo-ra való is, köszönhetően a Kakiknak.Előszeretettel látogatják a bányáimat más bányászhajók is, így szinte nekem nem is kéne hozzárendelni, alig várják hogy eladhassanak nekem Toride-ban.De vesznek is bőven.
Amúgy minden más jó.No, el is fáradtam kellően, mára abbahagyom.