hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Bár már előttem elmagyarázták, de a lényeg, hogy szerzel (spórolsz) Elite Marine-kat.Mivel az új foglalási rendszer óta én nem foglaltam, van 50 Elite Marine-m. Ezeknek a "foglalási pontszáma" asszem 240-250 pont.Ma már nem tudsz venni Elite-et sajnos, úgyhogy vagy vigyázol és fejlődnek a Recruit katonáid vagy átírod xml-ben.Persze amíg a katonáid gyengék, ne próbálj Taranis-t foglalni, inkább maradj a teherhajóknál.

Példa: Egy Teladi Phoenix foglalási pontszáma alapból 710.
    Addig kell lelőni az egyes egységeket róla, plusz sebezni a hajótestet, amíg a foglalandó hajó pontszáma lemegy a tied alá!
    Kérj mindig információt a hajóról, hogy mennyinél tart, de vigyázz, szét ne lődd!
    Sajna még ekkor is fennáll, hogy hekkelned kell, ami kurva idegesítő, mert elképesztő reflex kell, ráadásul a célpont akár lőhet is rád közben.
    De így sokkal nagyobb az esélyed, hogy elfoglalod, minthogy hiába csinálsz meg mindent amit a liba mond, meg hiába hekkelsz jól, a foglalás failed lesz.
    A saját pontértékedet itt láthatod:

Most látom, hogy István és Micsu is ugyanezt mondta, de már nem fogom kitörölni, ha egyszer begépeltem
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.02.16. 21:58:31