hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    A titok pusztán annyi, hogy legyen kereslet, neked meg eladni valód.Semmi több.Nincs itt csalás, minek?
    Nekem van 50-60 űrállomásom, nem t'om mennyi, majd megszámolom, a gépnek meg hiánya van.Én csak ellátom őt... Ja, és az űrállomásokat is ingyen építem
    Egyedül legénységre költök, meg rakétára és a Skunk javítására.

Az a 10 milla profit azon az egy szállítmányon csak a gép szerinti profitom, de a 76 millió mögötte, az is az enyém :)
    Plasma Flow Regulator-t pl nem nagyon tudok eladni, mert nem kell senkinek csak két URV gyáramnak, de annak is csak kevés.Fegyverek időközönként kellenek a hajógyáraknak, azonnal lecsapok rá, ha megjelenik a listában,
    High-tech cuccok, kaja, nyersanyag,alapanyag mindig kell, ja meg gázok.Én meg tovább építkezek.Most is felhúztam két újabb gyárat, mert nem tudok mindenkit ellátni.
    A gyáraim egymásnak gyártanak, semmit nem veszek a géptől, csak ha nincs.Mindent eladok.Több EZER URV-t adtam el a napokban például több száz millióért...a hajóim meg ugye ingyen vannak, minden saját anyagból készül, saját hajógyárban.Megyek, építek még egy hajógyárat :)

Apropó URV: István, működik már az Assault URV? Mert rakosgatom most a hajóimra, csak nem tudom, működnek-e már végre, mert eddig soha nem mentek.

Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.01.16. 10:11:39