hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Trenzmitting kórdnec tu fállóving sipsz :))
    Szóval jó reggelt.Igen többekkel egyetértek, hogy sandbox játékban, ha már mindened megvan, érdemes újrakezdeni.Csak minek?Jó ez így, én vagyok a világ ura, én mondom meg hogy ki b*sz meg kit :))
    A SoD-ban még értelme is van,főként a Lifeline-ban, meg egy-két game a sztori miatt megéri, ha többféle befejezés létezik.
    Túl sok munkám van benne már.Most pl. Subnautica-val tolom, de ott aztán tényleg figyelni kell mindenre, s már sok munkám van abban is.
    Istvánnak: nálam is úgymond áll a kereskedelem, illetve baromi nagy a hiány az NPC-k részéről, de ez nekem csak öröm, hiszen nem győzöm tölteni és szállítani a rengeteg árut.Magyarán: van értelme a játéknak.

A felvetésetek jó, köszönet érte, korábban én új űrállomást és terméket javasoltam volna, pl "Oxigéntöltő üzem " termékként pedig "Oxigén"-t és "Levegő" -t lehetne berakni...mondjuk jégből elő lehetne állítani.
    Vagy a katonai űrállomás, ahol egyszerre több hajót, a miénket is lehetne javítani-felszerelni gyorsan,toborozni és képezni legénységet,stb, valamint egyfajta előretolt hadállásként is szerepelne.