Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5307 El kell egy kicsit szakadni a múlttól.Szép volt, jó volt, azon nőttünk fel, de idejétmúlt.Ezért is hívják Rebirth-nek, azaz Újjászületésnek.
Nagyon jó ez az elgondolás, bár nekem leginkább a más hajók vezetése hiányzik. Viszont ha ez van, akkor ezt kell szeretni és továbbfejleszteni, bővíteni.Én még több szöveges részt raknék bele, több interakciót, több bejárhatóságot, változatosabb belső tereket, mert amikor az ember megáll pihenni itt az űrben, szeretne valami emberit látni, érezni.
Az állomások baromi jól ki lettek találva, hogy nem kell minden egyes termékhez egy állomást építeni, ami majd azt az egyet fogja gyártani/termelni. Kifejezetten imádom az állomások felfegyverzését, mert a korábbiakban az idétlenül, átláthatatlanul elhelyezett Laswertower-ek és fegyverplatformok (kicsi/közepes/nagy) igazándiból sok mindenre nem voltak alkalmasak.
Tetszik, hogy teteszőlegesen bővíthető, amikor csak akarom.
Persze kevesebb faj, kevesebb hajó, kisebb tér áll rendelkezésre.Lenne még min változtatni. Annak idején összetettük a kezünket, ha a hajóink egyáltalán lőttek, meg nem fagyott kit a játék, mert elfogyott a ram. Emlékszem az X2-es PSG lassulásnál, akkoriban vettem életemben először és utoljára 130 ezerért videókártyát+30-ért tápot (Asus V9999), de azon is lassú volt.
Szerintem ha lesz következő DLC, azért már el fognak kérni valami minimális összeget, mert ez a TO egy mea culpa-nak fogható fel a németek részéről.De akkor is megadom nekik, mert valóban nagyon nagyon sokat javítottak.
Itt mi gyakorlatilag hárman játszottuk végig a szaros időket is, egymást felokosítva.
Az, hogy mi mekkora és milyen arányban vannak...hmm elgondolkodtató, amit mondasz.Nem rossz, de azért nem érezzük, mert kicsi a belső bejárható terület és ez okozza azt, hogy el van méretezve. Ha megnézünk egy Caliba Access-t vagy Apartment Block-ot ami kívülről egy felhőkarcolónak látszik, meg gyorslift megy rajta kívülről, de nem tudjuk belülről érezni, akkor igen, túlzottan nagy.
Ha leszállsz (én ezért építettem sok Albion gyárat többek között) a repair dock-ban, onnan szép kilátás nyílik kifelé, s láthatod, hogy egy FF Projector vagy egy löveg mekkora az emberhez képest.
Hogy nincs animáció, az annak tudható be, hogy iszonyú mennyiségű hibát kellett kijavítani, egész pontosan eladhatóvá és játszahtóvá tenni eme alkotást.
Nem az volt a legfontosabb nekik, hogy legyen manuális dokk vagy sem. Kurvára elrontották a játékot és kikiáltották a Rebirth-öt a 2013-as év legrosszabb játékának. A metacritic valahol 20 pontnál volt, most 33...
De ettől ma már többet érdemel, csak nagyon sokan, főleg akik az 50-60 eurós változatot vették, rohadtul megsértődtek, jogosan!Asszem Dimre vette meg innen azt a drága verziót és nem is csodálom, hogy tiszta ideg volt.
Türelem, türelem, fogják még javítani, mert látják a konkurens játékokat, amiket jóval nagyobb költségvetéssel és reklámmal kezdtek isteníteni, aztán még most sincs kész, nem olyan lett,stb. Legyen az Ego dolga, semmi közöm hozzájuk, küzdjenek.