Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5258 Olyan őrületesen én sem gyűjtöm már a hajókat, egy jó párat ki is lőttek már.
Amióta lehet kicsiket is venni, azóta azt csinálom, hogy egyfajta kiegészítésként veszek 4-6 darab kicsi szállítót, 8-10 kicsi bányászt, ha olyan az állomás, és 2-3 nagyot.
Ahol eddig rendszeresen kilőtték, ott most csend van, mert vagy 10 hadihajó vigyázza a környéket, na azóta megy is a bányászat zavartalanul.
Ha egyre gondolunk és a Restrict Trade-re gondolsz, én szoktam kapcsolgatni és hatásos is.Pl, ha magamnak szeretnék valamit előállítani, akkor megtiltom, hogy bármit is vegyenek tőle és/vagy vigyenek oda.Pl. így vagyok egy kohóval és egy Distillery-vel.Okosan kitaláltam anno, hogy építettem egy gigantikus szeszfőzdét a sűrű albion zónák egyikébe, egyszerűen teljesen mindegy hová emelem az árakat, mindig üres a raktára, annyit visznek.Aztán építettem még egyet, na ezt lezártam, így nekem is jut.
Ugyanez igaz másra is. Legutolsó álllomásom egy TechnoCore Parts, amit az egyik Teladi kalózszektorban húztam fel, azzal a céllal, hogy a hihetetlenül megnövekedett EM Spectrometer igényt kielégítsem.Eddig is gyártottam, de mindig elfogyott. Na, ennek is adtam két Styrvok-ot, hogy legyen valamije, erre elkezdték elhordani az említett terméket a saját hajógyáramba, ami nem rossz, de nem ezt akartam :)
Én azt nem tudom beadni, hogy ne nagyon menjen el a világ végére bányászni, amikor egy aszteroidamező kellős közepébe építettem a Metalframes Fab-ot, de Empty Space-ben nem nagyon akar bányászni, pedig az állomás és a sziklák között van akár 200 méter is...
Állítgattam a radarnál, de hiába, csak elmegy a francba.A gázbányászoknál még megértem, mert nem minden szektorban van az a gázfajta, de a sziklák végtelen mennyiségben vannak.
Sok kicsi, sokra megy.A kis bányászok olcsóbbak, de ha úgy gondolkodsz, mint a hangyák, akkor sok kicsi, sokat hord be, ráadásul nem kell állandóan idegeskedni, hogy 8-9 millát+legénységet buksz a nagy elvesztésén.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.03.05. 18:55:28