Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5252 Egyetértek.Egyrészt kicsit luxus egy Fulmekit berakni egy bányászhoz, bár ha van 10-20 darabod, akkor érdemes :)
De nem csak luxus, hanem minél nagyobb valami, annál lassabb.Én nem használok gyorsító modot, helyette inkább kisebb hajókat is alkalmazok, mint pl a Lepton Armadillo, Stromvok Arbalest, Sul Typhoon és társai.
Az Olmekron nagyon jó sebességű a méretéhez és a tűzerejéhez képest. A Taranis a legjobb ebből a szempontból.Erős, kellően gyors és mindenféle fegyvere van.
Nekem két új szerelmem van: a Xenon K, mert amilyen sz*r volt, olyan jó lett és a Sul Mobile Weapons Platform.Ez utóbbi egy nagyon picivel lehetne gyorsabb, de így is isteni.
Egyébként meg amíg ki nem javítják (várhatóan a következő patch-ben) a távoli harc kalkulációt, addig szerintem tök mindegy mit rendelsz a bányászok védelmére.
Mindig elfelejtem beszerezni a Fraps-ot hogy rögzítsek videót, de meg fogom mutatni, milyen szemét módon megy jelenleg.Tegnap Verdant Profit-ba úgy "jött be" 200 km-ről egy Phoenix, hogy a Skunk-ot megszégyenítő sebességgel "odakerült" a célpontja mellé kábé 5-10 km-re, majd onnan beállt az ő normál sebességére.Magyarán, ha le akarja lőni, le is fogja, mert becsalja a gép a célpont mellé.