Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5245 Én úgy vettem észre, hogy nem nagyon tankolnak a Stelázsi hajók.Az én kutam Sea Green Oasis-ban van,a kapu mellett jó ha egy-két hajó bement oda már, a legjövedelmezőbb kutam viszont Omicron-ban van, ott használják is.
Azért tegnap szétlőtték a CV-met Verdant-ban, majd viszek egy másikat.Építettem kalóz szektorba is, legalább azt a pár kalózt és Xenon K-t feltartóztatja.
A teladianium gyárakat nem tudod semmire sem használni, én még kajagyárat, hajógyárakat,egy Cellfab Matrix-ot, egy Construction Shop-ot, és Metalframes Fab-ot raktam, ja meg High-Tech Fab-ot és egy Technocore Parts-ot is a stelázsikhoz, az említett URV gyáron kívül.Jaj tényleg, nekem is van egy fegyvergyáram (ATF), de azt is igazából azért építettem Postern Gate-be, hogy az ottani ellenséges aktivitást tizedelje. Szépen irtja is őket, mert van bőven fegyvere.Venni csak én veszek tőle fegyvert, de ahogy nézem, elég 2 max. 3 fegyvergyár, mert ugyan sokkal nagyobb a kereslet, de még mindig bőven túltermelem a piacot.
Nálam most valamiért az Escape Velocity hagyta abba a rakéták kérését, de lehet, hogy csak oda kéne mennem.
Arra figyelj, hogy a Marauder Phoenix-ek abban a pillanatban megjelennek, ahogy valami hajód elkezd bányászni a szektoraikban, bár nekem a teherhajókat is előszeretettel levadásszák. Tök mindegy, hogy a szektor üres volt, rögtön jönnek.Először a TU hajókat lövik, amik úgyszintén azonnal jönnek, amint megépült a gyárad és pénzt adtál a Manager-nek.Ők ugyanis azonnal jönnek neked eladni.
Xenon I csak Biting Steel-ben van, de oda nem is építkezik senki.
Még egy gondolat: Ha Empty Space-be építkezel, a bányászhajóid, akkor is "neves" szektorba mennek, ha gyakorlatilag a sziklákba építkezel, tök mindegy, hogy beállítottad-e a radarnál vagy sem.
Ha építesz Cellfab-ot, akkor a TU Hydrogen Harvesterek is előszeretettel fognak eladni neked, legalább az Antianyag cellák meglesznek, a többit te is kibányászod.De ismétlem, sok hajót vigyél szektor patrolra, meg az állomáshoz is rendelj, mert rögtön levadásszák a bányászaidat.
Ezért mondtam a múltkor, hogy nekem már 50 nagy bányászt, meg vagy 100 kicsit is kilőttek, de lesz*rom, mert ingyen van már minden.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.03.02. 17:20:56