hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Hehe, nem mindig játszom vele ittasan, mert a teljesen térbeli játékoknál beleszédül az ember és akár a sárgarépa főzelék is napvilágot láthat.
    Off: hamarosan úgyis megjelenik a Cities Skylines és akkor eltávozok az űrből egy időre. Off vége.

Más. A vadászgépek közül szerintem a Mobius és a Golem ami igazán használható. Azok kb olyan erősek, mint a Skunk.De a legnagyobb baj mindegyikkel, hogy hagyják magukat szétlövetni, amennyiben a Skunk-ot követik. Ugyanis csak akkor lendülnek támadásba, ha minket ér találat.Ha őket, az nem számít.Örülnék ha ezt is kijavítanák hamarosan.
    Egyedül akkor támadnak, ha valami alá be vannak osztva védelemre/kíséretre.A hétvégén nagyon sok Falcon-t lőttem ki a szokásos Phoenix-ek mellett és volt alkalmam még mélyebben tesztelni a viselkedésüket.Ha követnek, azaz én repülök valahová, jönnek, még úgy is, hogy őket megtámadták.Nevetséges.Amíg engem el nem találnak, ők simán megállnak és nem zavartatják magukat, ha lövik.

Összeszámoltam, 47 űrállomásom van... van még pár darab, amit nem építettem, de csak azért mert nincs rá szükségem.A URV Parts Supply gyönyörűen teszi a dolgát Verdant Profit-ban. Nemcsak eladja a sok kicsi drónt, de távol is tartja/szűri a sok-sok ellenséget.Már egy egész roncstemető van körülötte.