hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Jó pár napja tettem közzé azt, hogy elköltöztem Shattered Singularity-ből, mert nem bírtam tovább az üvöltést. Átlag 15-30 percenként jelentkezett a Def Officer, hogy megtámadták. Ez eleinte nem zavart, de egy idő után idegesítővé vált.
    Amióta saját hajógyáraim vannak, nem érdekel hányat vesztek és miből. Már az sem érdekel, ha egy Tarhonyát kilőnek, majd építek másikat, legalább fogy az anyag.
    Szóval a lényeg, hogy egy űrállomásnak egyedül a Xenon I az ellenfele.A többit simán szétba*a.
    A stelázisknál is nagyon gyakran termelődnek (ellenséges és baráti) hajók, én részben örülök neki, mert ritmusban tartja a hajógyártást.

Mire odaérsz a rinyálóhoz vagy már őt lőtték le vagy ő lőtte le azt, aki támadta.Mivel nincs skunk jumpdrive, ezért eltart egy darabig, amíg odaér az ember.
    A logbook-ot meglehetősen gyakran használom emiatt.Ott biztos bejegyezi, ha valamim eltávozott az élők közül.