hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Előfordul.Főleg, ha Fields of Opportunity-n keresztül haladnak. Nekem ott már vagy 20 nagy bányászt és vagy 50 kicsit lőttek le eddig. Immár nem csak az állomásaim kapnak védőhajót, hanem beállítottam szektor járőrözésre is párat, így már biztonságosabb.

A fent említett Teladi galaxisban az UA és a Cartel Phoenix-ei vadásznak le mindent.Meg én őket.Ha eddig vagy 150-et nem lőttem ki, akkor egyet sem. Építettem egy URV Parts Supply-t Verdant Profit-ba, mert egyrészt a Teladi főállomásnak óriási igénye van URV-re, másrészt ez egy elég ütőképes állomás, úgy megfingatja a rengeteg ellenséget, hogy én csak röhögök. Tele lett a tököm azzal, hogy szállítok a Teladi Overwatch-nak, majd mindig a közvetlen közelében megtámadják a teherhajóimat kis szar vadászok, amik nem érdekesek, de, amikor visszalő egy Lyramekron a maga 122 lövegével és eltalálja az állomást, mehet a bocsánatért esedezés...

Az UA és Cartel hajók is az Overwatch-on "termelődnek" és azok mindenkit támadnak. Az elején jóban voltam velük, de ez csak azt eredményezte, hogy ők úgy lőtték ki a hajóimat, hogy az enyémek nem is védekeztek. Aztán meguntam...

Ha jóban vagy mindenkivel, akkor nem kell tartani attól, hogy lelövik a hajóidat, max.a Kalózok és a Xenon.