Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5184 Jó estét.Kicsit elvoltam én a játékkal ma este, no meg mással is foglalkoztam, de mindezeket, amiket írtok, már többször említettem itt is.Persze én is örülnék, ha még emberibb lenne, no meg összekötve egy FPS és RPG párossal, de ezt is 7, azaz hét évig fejlesztették.
Én manapság már egyfajta nagyon komplex "tamagocsinak" látom :)
Megetetem a gyáraimat, még több pénzt keresek, ami már tök felesleges, de elsősorban én a nagy hajók miatt játszom vele és emiatt szerettem az előző részeket.Én olyanokon nevelkedtem fel, mint az Elite C64-en, a Wing Commander, a Tie Fighter és a Freespace. Egyikben sem lehetett még egy rohadt parancsot sem kiadni egy nagy hadihajónak, mindig csak valami kis fos vadászgépes voltam, aki ugyan egymaga megmenti a világot, de akkor sem vihettem többre.
Itt ugyan sok lehetőséget elvettek, csomót adtak, valóra váltak álmaim, másokat meg elvettek.
A foglalást elba*ták, nem tudom miért.Én még arra gondolok, hogy majd egyszer csak a Recruit-ból lesz a Veteran és az Elite, de nem hiszem.Túl nagy a csend e téren.Amit a könyvben írtam hajófoglalásról szóló részt, meg hogy hogyan foglaljunk el különböző típusokat, az még akkor íródott, amikor tök jól ment az egész.Aztán kiadták az utolsó 2-3 patchet és elba*ódott...
Ez az Excel táblás dolog tényleg elsőre komplikált, de jobb ,mint egy csili-vili menü.Ilyenre sikerült.
A szkennelés...hmm egészen a 3.0-ig nem volt használható a scanner drón sem, nem tudom miért.Most már mindegyik jól működik, épp egy pár órája telepítettem bombákat a Traitor drónnal és robbantottam le 50% alá egy Phoenix-et néhány villogó kis ketyerével.
Először én sem értettem, mire jó a szkennelés, de igazándiból statisztikai adatokra vagy foglalás/támadás előtt jó, ha tudunk ilyesmit.
Attól azért több lett a kommunikáció, hogy immár nem csak az "add meg magad köcsög!" és a "megtudná mondani, hol találom a melegszendvics sütödét" mondatok hangoznak el.
Mert amikor tök egyedül bóklásztam az isten háta mögötti szektorokban és senkivel egy értelmes szót nem tudtam beszélni a korábbi részekben, olyan szar érzés volt.
Nekem még mindig óriási negatívum és értetlenség, hogy egy 2 km hosszú hajót hárman vezetnek.Igaz a korábbi részekben egy ember sem vezette, na de három?Egy akkora űrállomáson, mint egy város, van 4 ember?Oké, hogy van AGI meg AI, de azért nem ennyire...
S akkor sorolhatnám még, de nem akarom huszadszor is ugyanazt leírni.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.02.23. 23:29:20