hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Én ugye maradok a hivatalos patchnél, de mivel már egy ideje nem foglalok hajót, lehetséges az, hogy csak recruit szintű marine-okat lehet felvenni?
    A múltkor elvesztettem mindet egy Phoenix foglalásánál, és csak recruit-ot találok egyelőre.Mi van, ezek is majd fejlődnek?
    István, nézd már meg légyszi' hogy te is csak recruit marine-t találsz?Mert én Omicronban csak azt látok.
    Végül is mindegy akkor is ha ez marad, mert már nem foglalok, csak gyártok, de sokat.Ja tegnap a vagyonom meghaladta a 6 milliárdot...bárcsak át lehetne váltani "ajróra" vagy bitcoin-ra :))

Jelenleg 17 hajó követ, ez egy kicsit sok, nem szabad ennyit vinni: 7 Fulmekron, 3 Xenon I, 2 Tarhonya, 2 Olmekron és 3 Aranka+4-5 vadász mindhez...mostanában úgy járok, hogy nagyon kell figyelnem, mert ezek mindenre lőnek és általában bele is lőnek a szövetséges állomásba, ami nem tetszik nekik :) Így aztán marad a gyors menekülés a szektorból...
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.01.27. 17:24:18