Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #5019 Nálam hál'istennek teljesen normálisan működik.
Olyan modokat nem rakok fel, amik túlbalanszírozzák, "örök pajzsot,örök életet" ad valamiknek. Gyorsítókat sem, meg semmi ilyet.
Viszont a 3.0-ban borzasztóan elba*ták az Engineer-t, ami gyakorlatilag hasznavehetetlen lett.Két Taranis-t megjavítok Mk2-es Welding Laserrel előbb, mint hogy egy Engy feljavítana egy hajót 20%-kal.
Másik dolog: ugye megszoktuk, s már többször említettem a "távoli csata" dolgot, azaz, amikor a gép kalkulál, hogy mi lesz a csata végkimenetele, úgy, hogy te nem tartózkodsz a helyszínen.
Ezt minden esetben úgy hozza ki, hogy te csak rosszul járhatsz. Példa:
Vegyük a két ominózus állomásomat Shattered Singularity-ben. 1 db Metalworks Yard és 1 darab Construction Shop.
Kb 30-40 percenként megjelenik egy Xenon I és szinte mindig a Metalwork-öt támadja. Elsőre szétlövi a CV-t, tehát minden bukó, amíg újat nem viszek.
Ha lekapom az I-t, pár percre rá highway-en küld 10-15 vadászt, majd kb.10-12 perc múlva egy K-t a szokásos X formációs 6x4-es Xenon vadász kísérettel.
Végül újra megjelenik egy I. Sehol Sable Vortex-ben nincs I, csak itt.Úgyhogy aki bátor, itt gyűjtögethet, én már csak szétlövöm.
Onnan tudom, hogy megjött az I, hogy az állomásfőnök ordít, mint a sakál, mert megtámadták.A teljesen ép, full-ra épített Metalworks az első Xenon I támadást vissza tudja verni, de utána meg kell javítani.
Tegnap is ordított, odamentem, az I egy grammot nem sérült, amíg be nem tettem a lábam, de az állomás már igen.A harc akkor kezdődött el, amikor odaértem.
Ku*va nagy kamu az egész.
Másik példa: Lyramekron vs vadászok. Aki látott már harcban ilyen hajót, az tudja, hogy ereje felér egy Olmekronnal vagy Taranis-szal. Hogy lehet, hogy 3-4 vadász kinyír egy ilyet "távoli harcban"?
Harmadik példa: egyik Xenon I-m beragadt pakolás közben az állomáshoz.Közben az állomást megtámadta egy K. A 8 milliós hull-ját, 12-%ra vette le kb 14 perc alatt. Hogy a pics*ba???
Szóval készüljünk fel, mint a korábbi részekben, itt sem a mi javunkra dönt a gép.Kicsit elszabták a harc ezen részét, gondolom pontszámok alapján számolja ki a harcot.Semmi realitás nincs benne.
Ha viszont a harcban te is részt veszel, akkor esélye nincs semminek egy I vagy akár egy Taranis ellen sem.