hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Van, dupla tűzfal, tripla exchange (mailszerver) szűrés, antivírus+malware kliens és szerver oldalon+spam szűrés, a gáz az, hogy ha túl szigorúra állítasz mindent, akkor az a levél sem jön be, aminek be kéne jönni.Még rosszabb esetben a szerverünk visszadobja, ami a küldőben azt sejteti, hogy "basszus, ezek megszűntek"...
    Szóval elég nehéz játék ez.

Drága?Mit nevezünk drágának? Van itt bent pár százezres hardveres tűzfal, millióba kerülő router, de az igazán komolyak azok 5-10 millába kerülnek.S azok sem feltétlenül jobbak, ráadásul valakinek be is kell tudni állítani. Aztán ott vannak a backup egységek, többe kerülnek mint a szerver (2-3 milliótól indulnak) és a szoftvert is neked kell hozzá megvenni újabb milliókért.Majd utána összehangolni a kettőt és csodálkozni, ha működnek...ha nem működnek, viheted vissza.
    Az itteni egyik router-nek a quick setup guide-ja (gyors beállítási útmutató) 2300 oldal...egyszer elkezdtem olvasni,de soha nem értem a végére :)
    Imre: én is ettől félek, nem csodálom hogy egyre több melóhelyen nem engedik a publikus internet elérését sem, de anélkül élni elég érdekes.
    Úgyhogy mi meg maradjunk az X hajók hackelésénél...