hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Igen, csak itt az a pikáns, hogy vállalati szinten terjedt szét, szervereket is megfertőzve.Úgyhogy ott is formázásra került sor...
    Amíg egy gépen van, nem érdekel, de tudod amikor a user desktopjára HÁTTÉRKÉPNEK berakja, hogy kódoltuk a gépét, a júzer meg azt hiszi, hogy én szórakozok vele "és milyen jó hogy,új háttérképet kaptam", majd pedig ba*ik szólni időben, az olyan, hogy legszívesebben megverném..és 10 éve dolgozik gépen... Plusz még figyelmeztetést is kapott, hogy ne csináld! "Nem érdekel, kit érdekel, lesz*om, nem az enyém,,,"

Hiába a rengeteg védelem, tűzfalak sora, méregdrága antivírusok, ha letiltok mindent, akkor semmit nem lehet csinálni. Ez olyan, mint amikor a lakásodat körberácsozod, mint egy börtönt, hogy nehezebb legyen betörni.
    Nekem tanulságos az egész, főleg a reakciók és hozzáállás mi miatt, viszont félek hogy másoknak nem lesz az.

Na, de vissza a játékra.Bocs az offolásért, tudom, hogy nem illő, de legalább mondandóm tartalmazott értéket is.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.01.23. 08:44:14