hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Jó reggelt mindenkinek!
    Olyanoknak, akik most kezdik nem fog semmi sem feltűnni.Ez már nem alfás, de még csak nem is bétás.Egy teljesen működő játék.Hasonlót egyelőre nem találsz.Az Elite biztos hogy jó, de sok mindent nem lehet benne, amit itt igen. A Star Citizen meg egyszer majd biztos világsiker lesz, de az sincs kész még.

Marad ez és előző részei.Az a tény, hogy itt mi néhányan tavaly november óta nyomjuk vele az ipart és ugatunk sok mindenre, az a csalódottság, meg értetlenkedésünkből fakad/ered, hogy miért így lett megcsinálva, miért ennyivel később,stb. Én már kimondhatom, hogy nem volt pénzkidobás, de mindezt kábé egy évvel a megjelenés után tehetem csak meg.
    Mára egy teljesen jól játszható és garantáltan sok időt felemésztő élvezet lett a Rebirth..
    Istvánnak igaza van, elsősorban a procit terheli, mint szinte minden mai játék, mert megvetetik a 50-150 ezres VGA-kat a néppel, aztán basznak úgy megcsinálni, hogy ki is használja a vasat.A legegyszerűbb nekik az, ha mindent a CPU csinál...
    Sok olyan játék van, amiből időnként ki kell lépni egy-egy huzamosabb játék után.Tekintettel arra, hogy itt valós időben mi mindenre kell figyelnie, érthető, amiért ki kell lépni. Na most ez a kilépkedés nálam 5-6 óra folyamatos játékot jelent.

Kezdetben a játékot érdekes módon fejlesztették: kötelező volt a 64 bites oprendszer megléte, ám maga a játék nem volt az, ergo soha nem használta ki a ram mennyiséget, csak kb 3Gb-ig, ami folyamatos fagyást és akadozást eredményezett. A multicore (több cpu mag dolgoztatása) sem igazán volt kihasználva. A 2.0-ás frissítés óta valóban 64 bites a játék, ami rendkívüli teljesítménynövekedést és ezáltal élvezhetőséget eredményezett.

A multiplayernek itt nem sok értelme lenne vagy csak minimális élvezeti értéket adna hozzá. Multiplayernek ez a játéktér kicsi. Az egész univerzum sokkal kisebb, hiába működik máshogyan, sokkal kisebb minden és sokkal gyorsabban be lehet járni.Mint korábban utaltam rá, én amolyan explorer típus vagyok, azaz szépen lassan csepegtetve az élvezeteket és meglepetéseket játszom. Hogy mindig legyen valami, ami meglepjen.
    Azt a hasonlatot tudom mondani, hogy olyan ez, mint amikor a rágóguminak 20 mp után elmegy az íze, amennyiben gyorsan rágod. Ha lassan, élvezettel teszed, akkor akár 2-3 percig is megmaradhat a bevételkori íz.

Lehet, hogy én őrült vagyok, mint a korábbi részeknél is, de engem egy éve leköt, még akkor is, ha manapság néhány naponta közlöm, hogy már unom. Igen, tényleg unalmas már számomra, egyfajta megszokásból tolom még. Tehát nyugodtan bele lehet vágni, építkezni, kereskedni, felfedezni, pénzt termelni.