hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Valóban jó lenne, mert így legalább újjáépülne, nem pedig úgy, ahogy most van. A múltkor szétlövettem egy PMC-s fegyvergyárat egy ellenséges I-vel.Illetve csak egy részét lőtte ki, utána elment onnan, majd elfoglaltam :)
    Már kezdtem örülni, hogy legalább egy konkurenciával kevesebb, de nem, pár óra elteltével "regenerálódott", s mintha mi sem történt volna.
    Ha nekem kell CV, kelljen az AI-nak is.Ha az enyémet CV javítja, javítsa az AI állomást is.
    Vagy akár be is épülhetne a CV a kész állomásba, amikor teljesen készen van minden modullal.Mert ez az első amit célba vesznek.
    Már 3 ellenséges szektorban van űrállomásom, így kábé ötpercenként jön az üzenet, hogy "Lost reputation HV/Xenon/UA/CAR". Ez azt jelenti, hogy ő jönne, támadna, vagy csak átvonulna, de útban van az állomásom és annak járőrhajói...

Én is szólóban foglaltam, máshogy nem is megy a foglalás.Haltam már meg úgy, hogy elfoglaltam, de valamelyik hajóm tovább lőtte, amíg én is rajta voltam, sokszor kilőtték, mielőtt elfoglaltam.Fogaláshoz a legjobb, ha egyedül mész.Ma már úgysem javít meg a saját mérnököd a saját hajódon.Én ezt tartom a legnagyobb szemétségnek, hogy ezt is elvették.