hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    No, mesélek neked Sable Vortex-ről.
    Ez a legbelső rendszer Maelstrom-ban. Első szektorában, Shattered Singularity-ben MINDIG van Xenon I, meg 2-3 db K+vadászok. Ide építettem két állomást, amiket durván fél óránként meg is támad egy I. Mivel az állomások elpusztíthatatlanok, ezért a csata örökké tart. De tök mindegy, hogy kilövöd az I-t, mindig jön új.
    Viszont cserében itt lehet Silicon-t és Ore-t bányászni, beljebb meg gázokat. Sable Vortex ellenséges, egyedül soha ne gyere ide. Venturous Profit-ban egy az ősök által otthagyott állomást látsz, amit a Xenon megszálláskor elhagytak.Értelme nincs, fegyvere nagyon minimális, inkább egyfajta rossz emlék arról, mi volt ott valaha.
    Beljebb repülve üres szektorok vannak, ellenség közepes-minimális. Xenon I-vel nagyon ritkán találkozol, de a többivel igen.
    A legbelső és legutolsó szektor Cryptic Heart. Itt vannak a Xenon állomások, melyeket a sztori legvégén fogsz megtalálni. Itt készülj fel sok K-ra és vadászgépre, plusz az állomás is felfegyverzett.

A külső rendszerek (Blurred Reflection,Sigma Sector) viszonylag nyugalmasak, én teljesen beépítettem az egyiket, a másikat meg félig. Azért Xenon vadászokra itt is számíts, de itt már találkozol Split rombolókkal és Split vadászokkal is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Két szövetséges AI állomás van itt, az egyik Alpha Quadrant-ban, a másik Sixth Scripture-ben.

Sable Vortex kivételével Maestrom-ban sehol nem tudsz Refined Metal-nak és Silcion Wafers-nek való aszteroidákat bányászni.Bent meg veszélyes.