hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Igen, erről szól.Miért ÁFA-s számlát is szeretnél kiállítani, meg fuvarlevelet?
    Ennyi a kereskedelem, olcsón megveszed, drágán eladod, hasznot bezsebeled. Persze számos más módon is tudsz pénzt szerezni, ami nem illegális.
    Annyit még könnyítettek, hogy most már a kereskedelemmel is nő a reputációd, nem csak ha harcolsz értük vagy küldetést teljesítesz nekik
    De tényleg ennyi.Ez így volt korábban is.A gyár meg arra jó, hogy nem kell megvenned, hanem magad legyártod.Így a haszon még nagyobb.Főleg ha kialakítod a saját ellátókörödet, azaz minél több dolgot gyártasz, a végén oda jutsz, ahová én is.
    Én azért gyártok hajókat is, kicsit/nagyot, mert az pörgeti a gyáraimat és különben is ingyen gyártok már, mert egyik zsebemből a másikba rakom át a lóvét.
    Azokat a hajókat, amiket meg nem lehet gyártani, korábban már elfoglaltam.

Jajj, nem kell leírnod semmit, erre való a Trading Software és az, hogy Smalltalk-ozol a karakterekkel az állomásokon.Ha megnyerted, akkor annak az állomásnak a kereslet/kínálat tábláját berakja neked a trade menübe.Csak hát végig kell repülni azt a többszáz állomást és mindenhol eljátszani ezt egyesével.

Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.01.03. 21:45:05