hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Sokszor és sok helyen tudsz találni, főként Xenon szektorokban és rendszerekben:
    - Maelstrom Sable Vortex-ben
    - Fields of Opportunity Last Resort és Biting Steel szektorok. No, de ide csak óvatosan bemenni, mert sokan vannak és ha nincs pár hadihajód, esélyed nincs ellenük.
    Lőhetsz nagyobbakat is, K-t és I-t....bár ez utóbbit nagyon óvatosan, mert a játék legerősebb hajója és csak kb így tudod elintézni, ahogy a képen is látszik:

Jobb alul van kb az ellenséges "I", balra tőle az egyik sajátom, fölötte egy Arawn, oldalról két Taranis és még pár Fulmekron, ami nem fért bele a képbe. Így életben maradhatnak a hajóid is, meg te is.
    Mellesleg összeraktam az Mk5-ös hajtóművet, már használom is, most megyek még kutatni a többi után, miközben a biztonság kedvéért építek még egy nagy hajógyárat, csak most a Teladikhoz.

Valamilyen okból kifolyólag immár csak a saját hajógyáraimat érem el távolból, ez még a 3.0-val működött az összesre.Sebaj.Viszont nem értem, hogy miért csak akkor kérnek drónt, ha totálisan kifogytak mindegyikből, pedig hely van bőven.
    Így aztán irány az xml.
    Új neveik vannak a drónoknak a programban:

<ware ware="drp_construction" amount="90"/>
    <ware ware="drp_cargolifter" amount="119"/>

Úgyhogy ha a hajógyárad (már akinek van) kifogyna és nem kér helyette másikat, annak a Storage kezdetű sorokba a fentieket érdemes betenni. Ezzel legalább egy CV-t normálisan felszerelve tudunk legyártani.
    Kezdem érteni, hogyan működnek a hajómérnökök. Most már kell melléjük Constr. drón is, korábbi nevén Welder Drone, azaz a kicsi építő drón (kőművesek), amit a CV is használ.

Mi van még...hmm, ja igen. Szóval legyünk csak rosszban a The Cartel és Uguras Armaments-szel, mert így ellenségként fogják hajóinkat támadni, ami aztán visszalő rájuk és mivel a Phoenix és a Condor elég szar, még akár ki is lehet csinálni őket veszteség nélkül.Egy Lyramekron megeszi reggelire a rombolójukat.
    Én próbáltam barátként, de ha ők csak kilövik a bányászaimat meg a kereskedőimet, akkor háború lesz.
    Leap Of Faith-be építettem egy gázgyárat. Körülötte rengeteg már a szétlőtt hajó, Teladi bányászok és kereskedők, meg egy csomó a fent említett hajókból.