hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Igazándiból már az összes állomást megépítettem, illetve nem mindet, de az összes játékban előforduló terméket gyártom a Teladianium és az Unknown Ware kivételével.
    A flottámat meg már letojom.Régen visszatöltöttem, ha csak egy hajómat is elvesztettem,ma már nem.
    Számomra inkább már csak unaloműzésként funkcionál a játék, mert elég sz*r a felhozatal a piacon.Pár napja még "csak" 4 milliárd volt a számlámon, 4 nappal később 4 milliárd 600 millió. Mit csináljak vele?
    Pótolom az elvesztett hajókat, kábé naponta szétlövi a Xenon a CV-ket Shattered Singularityben, ezeket újragyártom, újratelepítem, megjavítom azt a két állomást, amit direkt azért raktam oda, hogy lőjön mindenre.

Most lekopogom úgy tűnik működik a pajzstöltő a 3.1-gyel, de mondom, ez még nem biztos.Legalább nem tűnnek el! De most tapsoljak vagy örüljek? Francokat! Ennek meg sem kellett volna történnie! Ez olyan, mint a hülye ötletelése a politikusoknak.Kitalálják, ordítunk, majd visszavonják.
    Ezek is, kitalálják, persze hogy sz*r az egész, ordítunk (játékosok), aztán majd ha elegen ordítanak, kijavítják.