Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4798 Értem. Na most én Neutral-ként indultam velük, sejtettem, hogy valami kalóz banda lesz vagy ilyesmi, de elfogadtam pár küldetést, aztán egyből puszipajtások lettünk, csak ők ennek ellenére támadnak engem.Most akkor nyírjam ki, mint ezt a társaságot? :
Ezt sem lehet teljesen szétlőni, csak úgy 80%-ban.Ja, a fenti képen látszik kb hogy mit csinál.Mire odaértem hozzá, már valamelyik Teladi zúzogatta, úgyhogy csak néztem, lelőttem két közeli Xenon I-t, meg vagy 30 vadászt, aztán nekimentem.
De hogy jót is mondjak. Lehet venni navigációs bóját (Equipment trader-nél asszem), ami arra jó, hogy kidobod és villog, mint a tengeren jelezvén, hogy merre van pl az állomásod vagy valami, amiért oda raktad.
Végre valakinek eszébe jutott az is, hogy ha kijelölünk célpontot és az F gomb után Attack object-et nyomunk, akkor az összes squadban lévő hajónk azt fogja támadni.Nem kell külön kiadni, hogy te most ezt, te meg ezt.
Így aztán a Xenon I-ket egyszerre 14 hajóm támadta kb. 5-6 fps-re lecsökkentve a sebességet és ezzel együtt az élvezhetőséget is.
Szóval ki vagyok akadva: sok jó és ötletes dolog van, de a lényeget, ami eddig működött azt totálisan elrontották.Mint eddig mindig.Úgy tűnik, nem tanulnak.
Ez a játék nem csak nekünk sandbox, hanem a fejlesztőknek is.A végtelenségig lehet fejleszteni...