hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Nem baj, nekem van még 8 giga amit használhat, aztán elszáll az egész gépem...diavetítést én is ki tudtam már többször csikarni nagy csatákban és túlzsúfolt szektorokban.
    No, onnan is látszik, hogy frissítik a modokat, mert eddig tudtam (volna) építeni Albion Tradestation-t, Plutarch Exchange-et és Core Dig-et is, többé már nem.Helyettük immár megépíthető a Mass Shipyard (Eternal Dawn-ban a fullos kishajó gyár) és a Civ Ship Parts Lot, ami Albionban a fullos kishajó gyár.
    Hogy rohadnának meg...hiába van bekapcsolva az Albion Tradestation, nem tudok építeni, mi a tökömet építsek már?Egy harmadik fegyvergyárat is tök feleslegesen?Albionos még nincs, viszont szívesen megépíteném a Plutarch Overwatch-ot Cryptic Heart vagy Schrödinger's Drift-be.Ez a Schrödinger nem valami német politikus köcsög volt?Vagy az Schröder volt?De volt valami ilyenjük is...

Méé' nem lehet Iont és plazmát bányászni egész Maelstrom-ban?Persze Antianyag kéne, de nem azzal kezdi az építkezést egyik sem...
    Na jó,akkor ikszemel szerkesztés