Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4663 Nem olyan rossz hírek ezek.Sőt!
Örülök, hogy írtad a Galaxy Station Range-et, mert már én gondoltam rá, hogy felrakom.De egyébként mondjuk így is lenne értelme, nem?Mert az egy dolog hogy ad egy csomó/jó pár plusz fegyvert az állomáshoz egy radarközpont, meg megnöveli az alap 3000 méteres radartávolságot 50 km-re,de azonkívül én sem láttam értelmét.Nem tudom távolról hívni a hajógyárat, hogy gyártson ezt-azt.
A modok miatt meg szerintem ne izgulj, majd hozzájavítják a modderek, csak amíg nem látnak végleges megoldást, szerintem nem csinálják meg.
Ezt a képet kb 5 perce lőttem, találtak nálam némi contraband-ot, azaz csempészárut, de a flottámnak nem tetszett, hogy a rendőrbácsi le akar tartóztatni.Apropó, először csak felhívta a figyelmem, hogy azonnal dobjam ki, majd amikor elmormogtam egy "kapd be a f*om!" felszólítást és elmenekültem, megtámadott.Ez lett a sorsa a Pluitarch Exchange-nek, jó persze hogy visszatöltöm, de szétlövettem teljesen az utolsó darabjáig.
Ahogy a Dungeon Keeper szlogenje mondja: It's good to be bad.