hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Benzinkutat (ÁFOR-t) én is építettem egy olyan Omicron rendszerbe, ahol közel s távolban nincs semmi ilyen lehetőség, de hogy működik-e, azt nem tudom.Termelni termel, de nem tudom, hogy vesznek-e tőlem.Mivel én használom a No Fuel modot, így a sajátjaimnak nincs értelme venni.
    Tegnap kipróbáltam a Sucellus Vanguard Destroyer-t, na így még kellemesebb lett az a hajó.Olyan Taranis-os ütőképes és ahhoz képest egész olcsó 21-23 milla.Drónt továbbra sem lehet rárakni.
    A teher Lepton még mindig a legfürgébb kereskedelmi hajó.Alighogy kiadom a parancsot, már meg is fordult és el is tűnt.Kb. 5-6 perc alatt végez el egy 3-as kereskedést.Főleg URV szállításra használom.
    Mostanában az állomások ütőképességét, védelmi képességeit tesztelem és felkiáltok örömömben, hogy "Végre megtámadtak!" . Elég morbid, de élvezetes, ahogy végignézem. A Technology Megacomplex meg valami irtózatosan nagy állomás.Az összes X részben nagyon jól tudták érzékeltetni a méreteket és méretkülönbségeket, így mikor körberepültem ezt a hodályt, rájöttem, hogy ez lehet a legnagyobb az összes közül.
    Talán még a Mega Cellfab és a Mega Tank Farm ilyen óriási. Fegyverzetben a fegyvergyárak és a hajógyárak a legjobbak,ütőképesek a URV gyárak, leggyengébb a "vízbánya" és talán a farmok.