hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Kedves István!

Szép gondolatok, de hagyjuk meg a meglepetés örömét magunknak inkább."Líkelni", nem "lájkolni", szóval infót kicsöpögtetni, szerintem nem kell, bár ezt a fejlesztők is tudják, hogy aki nem saját alkalmazott teszter, annál ezt le kell nyelni.
    Valóban nem szabad a fejlesztőknek és alkalmazottainak semmiről sem beszélni, hacsak engedélyt nem kapnak rá.Tudom, bátyám fejlesztő, fejlesztő volt az Eidosnál is, nem beszélt és nem is beszélhetett semmiről sem.Ez olyan, mint ipari vagy üzleti titkok kiszivárogtatása.Ennyit erről, miattunk ne kerülj bajba.
    Egyébként irigyellek, hogy hajnali háromkor még nem alszol...te örök szabin vagy?

Mivel bétás, gyanítom, hogy még sokat fognak rajta javítani, de a kérdésem annyi, hogy az "új történethez" újra kell kezdeni a játékot vagy folytathatom a már meglévőt?Gondolom a kapu az az Exhaustless Mines-ban lévő, jelenleg még nem működő.
    Sztoriban szerintem csak a 2-es és 3-as X volt olyan, hogy azt mondhatjuk rá, kerek és érdekes.Itt egy kicsit összevissza volt minden, de a végére megértettem.Igaz, hogy az Albion Prelude nekem kimaradt, valószínűleg ezért sem értettem meg.