Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4645 Hmm, akkor mi értelme ennek a kirakónak vagy puzzle-nek?Összeraksz valamiket, amit fel sem tudsz használni?
Engem nem zavarna, ha még több Reivers vagy Syndicate hajó jelenne meg, mert annyira szánalmasak, hogy röhögök rajtuk.Tegnap is "behívtam" egy Xenon I-t Indignity-be, hogy teszteljem az ott lévő Mil.Manuf. és Technology Megacomplex tűzerejét.
A hajógyártás kiválóan működik nálam.Alig építettem meg a RoC Shipyard-ot, le is gyártottam két új Stromvok cirkálót, 2 Sucellus-t, a másik hajógyárban még egy pár bányászt,stb-t.
Csak a rengeteg hajót már alig bírja a gépem.De annyira jó, hogy immár minden ingyen van.Eddig csak az állomásokat építettem ingyen, egy ideje meg a hajókat is.A számlám egyre csak nő: jelenleg 3,3 milliárd a vagyonom, van asszem 35-40 állomásom és fingom nincs mennyi hajóm.Persze így még nehéz fokozaton is nevetséges, de nem kezdek újat, mint ahogyan a korábbi részekben sem tettem.
Maelstrom Blurred Reflection rendszere teljesen beépítve, Sigma Sector-ban jelenleg 7 űrállomásom van, Sable Vortex-ben meg 2 darab.Oda még megyek beljebb, mert nagyon élettelen az egész és tele van lehetőséggel.
Nálam ami hiánycikk, pedig már 4 üzemem is termeli, az a Refined Metal.Egyszerűen soha nincs, szinte alig tudok venni saját gyárakból.Az AI-nak van dögivel, de minek vegyek, ha van saját is?A Construction Shop szerintem jobb, mint a Hardware Supplier, több Reinforced-et termel és valamivel szebb is. Újonnan nagyobb igény mutatkozik Microchip, Scanning Array, Podkletnov, Fusion Reactor és URV-k re, ezért ez a drasztikus bankszámla nálam. Ezek jó drága cuccok, de hál'Istennek Foodstuffs-ra is van némi igény.
Viszont megint nem jó valami a játékban.Ezt korábban is csinálta:
ha kiteszem a lábam Maelstrom-ból, nem látszik pár gyárnak a terméke a kereskedelmi menüben, ugyanez Devries-nél és Albionnál is.Pl, óriási kaja/EC igény van bizonyos helyeken, de csak addig látom, amíg abban a galaxisban vagyok.Ilyen pl a Badlands Colony vagy a Habitation-ök.Egyszerűen nem látszik a Trade menüben.Én elhiszem, hogy nehéz ennyi mindent észben tartani, de azért nem kéne ilyet csinálni.