hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Alpha Quadrant-ban nekem is szaggat, van hogy meg is áll 10-15 mp-re gondolkodni.Gyanítom rátettem erre azzal, hogy a két beépíthető "telekre" felhúztam egy Staples Farmery-t és egy Argnu Stockyard-ot.
    Az oda nem kellő hajóimat már kivittem onnan, legalább nyerek vele pár fps-t, de így is borzalmas.Mindegy már nagyon érik az I7-es eljövetele, kíváncsi vagyok, mennyit dob rajta.

Más.Te vagy István vagy mindkettőtök épített már Albion Tradestation-t /Plutarch Exchange-et. MIt tudnak ezek tárolni és van-e értelmük?Kénytelen vagyok felhúzni egy Síptek-et én is, mert csak egy gyáram gyárt Podkletnov és Plasmaflow alkatrészeket. Viszont némelyik gyárnak nagyon minimális a raktára, s nem akarom hogy azért álljon órákig, mert 5-10 db ez vagy az hiányzik.Így gondoltam berakok egy ilyen "raktárállomást".
    No, de megéri-e, milyen termékeket tud fogadni a fent említett kettő?A Plutarch Exchange az itt is csak bulk-os dolgokat tud, mint a Big Empty-ben lévő?